Filmen Kardec er baseret på virkelige begivenheder. Den skildrer på sandfærdig, spændende og oplysende vis Léon Rivail, også kendt under navnet “Allan Kardec”, vældig store arbejde med at undersøge og forstå ånders kontakt til mennesker, og de modstande, som de spiritistiske medier, Rivail og hans familie og venner oplevede gennem årenes arbejde med spiritismen.

Filmen blev udgivet i 2019 og kan ses på Netflix.

Vores anbefaling er, at se hele filmen. Den første halvdel af filmen kan godt synes tung og på sin vis kedelig. Filmen er ikke en Hollywood blockbuster film, men en sand skildring. Når man har set første halvdel af filmen, så forstår man bedre, og mod slutningen giver hele filmen/dens opbygning virkelig god mening! ?

Filmen er en vigtig filmatisering af en ”grundstamme” af den senmoderne spiritistiske begyndelse, dengang bevægelsen af åndelig fysisk kontakt åbnede sig på verdensplan, og især i Nord- og sydamerika samt Europa.


1 Kommentar

Mød den spiritistiske frontkæmper, Wagner de Assis, som er filminstruktør, producer og manuskriptforfatter. - Spiritismens Trossamfund · 3. august 2021 kl. 10:26

[…] de Assis er bl.a. kendt for filmene ”Kardec” (2019) og ”Nosso Lar” (2010), som også kaldes for ”Astral City – a spiritual […]

Der er lukket for kommentarer.