Kunne I tænke jer at inddrage oplysning om ”spiritismen” i jeres religionsundervisning?

Spiritismen blomstrer i takt med, at flere bliver mere og mere spirituelle i deres hverdag. Dette rejser mange spørgsmål, især fra unge mennesker, som i stigende grad henvender sig til ”Spiritismens Trossamfund” for at få indsigt i og skrive opgaver om spiritismens historie, indhold, budskaber, udbredelse mv. Nysgerrige og kritiske unge mennesker er det bedste…

Derfor vil Merle Beck (på billedet ovenfor) gerne stille sig til rådighed, hvor Merle i øjenhøjde med de unge oplyser omkring, hvad spiritister tror på – såsom: Er der er liv efter døden? Kan man kommunikere med de afdøde/ånder? Hvordan gør man dette? Eksisterer der en åndelig verden? Hvordan ser den ud?

Vi tror bl.a. på reinkarnation, og at vi har åndelige vejledere, som guider os i livet. En del unge har haft oplevelser med afdødekontakt og klarsyn, som kan være enormt smukt, men også nogle gange lidt skræmmende, hvis man ikke er forberedt på, hvad dette kan omhandle. At tale åbent om dette er en god måde at afmystificere, be-/afkræfte fordomme samt reflektere om tro.

Merle vil derfor gerne tilbyde at komme forbi jeres skole med det formål at give indsigt i spiritismen som trosretning samt svare på alle de spørgsmål, som jeres elever/studerende måtte have herom. Kontakt os endelig, hvis dette har jeres interesse.

En god måde at blive klogere på, om dette er noget for jer, er at starte med at tage en indledende dialog med Merle. Kontakt os gerne på: dialog@spiritismenstrossamfund.dk

Merle blev født med evnen til at se ånder og har i dag startet ungdomsafdelingen i Spiritismens Trossamfund. Målet er at være et trygt sted for de unge mellem 13-21 år, som er nysgerrige omkring det åndelige, herunder clairvoyance, psykometri og afdødekontakt.

Merle tilbyder ét besøg per skole, så det er oplagt at samle flere klasser til en spændende time, hvor Merle vil fortælle om hendes arbejde som medie og som en portal mellem den fysiske verden og åndeverden. Merle vil selvfølgelig også svare på spørgsmål. Merle er forfatter og arbejder som (åndeligt) medie, og kan derfor kun give et vist antal besøg, så det er først til mølle.


Email: dialog@spiritismenstrossamfund.dk

Telefon: ‭2922 9199 /‬ 2811 9194

Kategorier: Booking