Medlemskab

gratis medlem af Spiritismens Trossamfund

 

Et medlemskab i Spiritismens Trossamfund er gratis – og det er gratis, hvis man vil melde sig ud igen. Så enkelt er det ?.

Når du har meldt dig ind via nedenstående formular, vil du efterfølgende modtage en mail fra os, hvori vi bekræfter din indmeldelse i Spiritismens Trossamfund. Forældre kan indmelde sine mindreårige børn, dog aldrig mod barnets vilje. For personer, der ikke er myndige, gælder, at mindst én af deres forældre eller værge skriftligt skal erklære sig indforstået med en indmeldelse. Indmeldelsesblanketten for mindreårige kan rekvireres ved at sende os en mail på: dialog@spiritismenstrossamfund.dk

I samarbejde med den frivillige spiritistforening Spiritismen DK afholder vi ca. seks foreningsarrangementer årligt i det historiske Aktivhuset Olsbækken i Greve. Arrangementerne omhandler bl.a. indsigt i spiritismen og den åndelige verden, workshops i mental og fysisk medieskab, afdødekontakt m.m. Prisen pr. medlem pr. arrangement er kr. 50. Hvis du allerede er betalende medlem af foreningen Spiritismen DK, deltager du gratis i disse arrangementer. Som medlem sender vi en email til dig med invitation til arrangementerne.

Vi byder dig hjertelig velkommen som medlem i Spiritismens Trossamfund ❤

Vi har ikke noget “det med småt” ? – men du kan finde svar på spørgsmål under Spørgsmål & svar.

Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt