Vi er glade for at få spørgsmål omkring, hvordan man kan komme godt igang med at lære at kommunikere og samarbejde med den åndelige verden – enten via det mentale og/eller fysiske medieskab.

En god måde er at arbejde sammen med andre ligesindede i en cirkel/kreds, som har de samme interesser og mål for den åndelige kontakt og kommunikation.

Alle kan lære at kommunikere med den åndelige verden, så længe at de rette intentioner og forhold er til stede. Og det er givende at lære af hinanden og hjælpe hinanden i ens spirituelle udvikling.

Vi kan derfor anbefale, at du bliver medlem af den lukkede Facebook-gruppe ved navn “Find fysisk, mental eller healing cirkel”, hvis du er seriøs og nysgerrig omkring at samarbejde med andre i en cirkel – uanset videns- og erfaringsniveau.

Denne gruppe er IKKE en reklamegruppe for spirituelle arrangementer, men et seriøst mødested.

Det er berigende at finde sammen med andre ligesindede med samme interesser – og i fællesskab øve og udvikle sig i en cirkel. Cirklen kan være inde for det mentale medieskab (en åben eller lukket cirkel) eller det fysiske medieskab. Cirklen kan enten startes op som nystartet, eller man kan deltage i en allerede etableret cirkel. Eksisterende cirkler, som søger nye deltagere, kan også benytte denne gruppe til at finde nye cirkel-medlemmer.

Rigtig god fornøjelse

Kategorier: Samarbejde