Den 3. april 2021 blev et dejligt par spiritistisk viet (med borgerlig gyldighed) i Spiritismens Trossamfund. Vielsen foregik i deres private hjem. Dagen var nøje udvalgt, da det var parrets uofficielle Kobberbryllupsdag, hvilket gjorde bryllupsdagen endnu mere romantisk, da det var en særlig dag at udtrykke, bekræfte og forsegle parrets store kærlighed til hinanden. Parrets samhørighed og kærlighed kommer også tydelig til udtryk i brudens smukke ring.

Kærligheden vil altid binde os sammen på tværs af vores jordiske verden og de åndelige frekvenser, og parrets familie og venner fra begge verdener var ligeledes til stede. Brudeparret blev nemlig fejret af deres nærmeste fra flere sider/frekvenser – både fra åndelig side, fysisk i hjemmet og digitalt i et super godt hybrid setup. På denne måde kunne alle de inviterede blive inkluderet, være nærværende og have et godt udsyn, helt tæt på brudeparret. 

Det hybride setup var en smuk og velfungerende treenighed, og vi har fået lov til at dele et billede af den digitale opsætning som inspiration til andre. Se det private billede ovenfor fra dagen med videokamera, computer og tv-skærm. 

Vielsen af brudeparret blev live optaget og streamet, så gæsterne – som bor i og udenfor Danmark – var en naturlig del heraf sammen med de andre gæster i hjemmet og fra åndelige side. Dette var en pragtfuld måde at personliggøre og skræddersy sin spiritistiske vielse i Spiritismens Trossamfund.

Hjertelig TILLYKKE til brudeparret Sheilla og Jesper med jeres spiritistiske vielse. Vi sætter stor pris på, at I vil dele jeres private billeder fra jeres bryllupsdag med alle os andre til inspiration til de par, som skal til eller er igang med at planlægge deres personlige vielse.

Kategorier: Vielse