I den majestætiske skov ved Roskilde Fjord, hvor en storslået rødbøg strakte sig ud mod vandet, sagde Pi og Preben JA til hinanden. Omgivet af familie og venner fejrede de kærligheden, som udgør essensen af en spiritistisk vielse, sammen med den åndelige dimension af livet.

Spiritismens Trossamfunds Formidler, Jens Johansen, forevigede vielsen med juridisk gyldighed, og han deler, at dette var en af de mest betagende vielser og en fuldstændig unik oplevelse. Han føler sig yderst privilegeret og beæret over muligheden for at være vidne til denne begivenhed. Vielserne er noget helt særligt inden for spiritismen, da kærligheden er nærværende på både det jordiske og åndelige plan.

Nu giver vi ordet til brudeparret:

“Vores bryllup var en uforglemmelig dag, fyldt med glæde og magi. Spiritismens Formidler, Jens Johansen, formidlede alt helt perfekt og skabte en personlig og unik ceremoni for os. Vi værdsatte Jens’ åbenhed for at inkludere vores personlige touch, og stemningen under ceremonien var let og magisk. Mange af vores gæster beskrev vielsen som noget helt særligt, og vi kunne ikke have ønsket os det anderledes. Det var vildt og præcis sådan, som vi havde drømt om. En dag, vi aldrig vil glemme.”
 
Du kan læse mere om en spiritistisk vielse her på vores hjemmeside: Spiritismens vielse – spirituelt bryllup med borgerlig gyldighed (spiritismenstrossamfund.dk)
Kategorier: Vielse