Når du har udfyldt indmeldelsesformularen nedenfor og trykket på “Tilmeld”, sender vi dig sidst på måneden kontingentopkrævningen på 150 kr. dækkende for dit første medlemsår.

Dit medlemskab gælder for et år ad gangen.
Det står dig altid frit for når som helst at melde dig ud igen – og ind igen 🙂

Info om medlemsfordele, indmeldelse af mindreårige og “det med småt” står nedenunder indmeldelsesformularen.

*Med denne online-tilmelding tilslutter du dig samtidig Spiritismens Trossamfunds formål.

Medlemsfordele

Som medlem bliver du inviteret til vores arrangementer, der som udgangspunkt er gratis at deltage i. De afholdes primært i det historiske Aktivhuset Olsbækken i Greve.

Vi arbejder på også at afholde arrangementer andre steder i Danmark i 2021. Arrangementerne omhandler indsigt i åndeverdenen; livet efter (og før) døden; livet som ånd og menneske; kommunikationen mellem mennesker og ånder; workshops, klarsynsdemonstrationer o.a.

Som medlem har du særlig adgang til vores “køreplaner” for udvikling af fysisk medieskab, mentalt medieskab, healing og lys/redningsarbejde i det, der hedder “cirkler”/cirkelarbejde.

Indmeldelse af mindreårige

Forældre kan indmelde sine mindreårige børn, dog aldrig mod barnets vilje. For personer, der ikke er myndige, gælder, at mindst én af deres forældre eller værge skriftligt skal erklære sig indforstået med en indmeldelse. Indmelding kan ske skriftlig pr. email til: dialog@spiritismenstrossamfund.dk

Det med småt

Vi har ikke noget!  – men du kan finde svar på spørgsmål under Q&A.