Hos os har vi ingen regler for, hvordan du vil leve dit liv. Dit liv er dit liv. Når du melder dig ind i Spiritismens Trossamfund, er det fordi, du har en tro på livets fortsatte eksistens efter jordisk død; at åndeverdenen er virkelig; at det er muligt for mennesker og ånder at kommunikere med hinanden m.m. – jf. de fem hovedpunkter.

Dit medlemskab gælder for et år ad gangen og koster kr. 150,-

Du behøver ikke sætte kryds i kalenderen om et år, når du skal forny dit medlemskab. Vi skal nok sørge for at sende dig en påmindelsesmail  🙂

Det står dig altid frit for når som helst at melde dig ud – og ind igen 🙂

Info om medlemsfordele, indmeldelse af mindreårige og “det med småt” står nedenunder tilmeldingsknappen.

Det med småt

Vi har ikke noget!  – men du kan finde svar på spørgsmål under Q&A

Medlemsfordele

Som medlem bliver du inviteret til vores arrangementer, der primært afholdes i det historiske Aktivhuset Olsbækken i Greve. Hold dig løbende opdateret under “Kalender” på vores hjemmeside.

Som medlem deltager du i vores arrangementer til nedsat pris (medlemspris). Er man ikke medlem, er prisen for deltagelse højere.

Vi arbejder på også at afholde arrangementer andre steder i Danmark. Arrangementerne omhandler indsigt i åndeverdenen; livet efter (og før) døden; livet som ånd og menneske; kommunikationen mellem mennesker og ånder; workshops, klarsynsdemonstrationer o.a.

Som medlem har du særlig adgang til vores “køreplaner” for udvikling af fysisk medieskab, mentalt medieskab, healing og lys/redningsarbejde i det, der hedder “cirkler”/cirkelarbejde, samt adgang til en lukket medlemsgruppe på Facebook ved navn “Spiritismens Trossamfund – Forum for medlemmer”. Find os gerne.

Indmeldelse af mindreårige

Forældre kan indmelde sine mindreårige børn, dog aldrig mod barnets vilje. For personer, der ikke er myndige, gælder, at mindst én af deres forældre eller værge skriftligt skal erklære sig indforstået med en indmeldelse. Indmelding kan ske skriftlig pr. email til: dialog@spiritismenstrossamfund.dk