HANDELSBETINGELSER FOR KØB AF FYSISKE og DIGITALE PRODUKTER FOR PRIVATPERSONER 

AFTALEVILKÅR OG OPLYSNINGSPLIGT 

Når du gennemfører en ordre, vil du automatisk modtage en ordrebekræftelse med oplysninger.

Spiritismens Trossamfund har ret til på ethvert tidspunkt at ændre, udvide eller begrænse de tjenester, der stilles til rådighed på denne hjemmeside. En tjeneste kan trækkes tilbage uden varsel, eller kan være midlertidig utilgængelig på grund af tekniske problemer.

PRISER

Alle priser er, ved levering i Danmark samt til udvalgte EU-lande, gældende udsalgspriser.

BETALING

Du kan betale med VISA, MasterCard, MobilePay, Apple Pay, direkte bankoverførsel.

De bestilte varer vil være reserveret indtil vi modtager indbetalingen fra dig (dog maksimalt 7 dage).

LEVERING FOR FYSISKE VARER
Forsendelse i Danmark

Vi sender bøgerne som pakke med PostNord eller anden udbyder.

Ved bestilling i webshoppen vælger kunden selv, om pakken skal leveres til pakkeshop eller hjemmet. Forskellige priser er gældende.

Forsendelse til Norge

Som kunde kan man vælge at få tilsendt sin vare med enten pakke eller tracked maxibrev med PostNord. En pakkeforsendelse er forsikret, hvis den bortkommer. Et tracked maxibrev er ikke forsikret. Bortkommer maxibrevet kan kunden ikke gøre krav på erstatning over for Spiritismens Trossamfund.

Ved bestilling i webshoppen vælger kunden selv, om pakken skal leveres til pakkeshop eller hjemmet. Maxibrev sendes altid til hjemmet. Forskellige priser er gældende.

LEVERING FOR DIGITALE VARER

Lydbøger samt e-bøger leveres til straks download på mail indeholdende et download-link umiddelbart efter betaling. Ved køb af lydbøger samt e-bøger på hjemmesiden sendes de digitale varer i det format, som forlaget har valgt. Formatet kan til enhver tid ses under detaljer på produktsiden.

LEVERINGSTID FOR FYSISKE VARER
Levering i Danmark

Din ordre bliver afsendt inden for 1-2 hverdage. Der går op til tre hverdage fra bestillingstidspunkt, indtil du modtager varen afhængig af fragtudbyderens leveringstider.

Levering til Norge 

Din ordre bliver afsendt inden for 1-2 hverdage. Vi har desværre ingen indflydelse på de lokale udbringningsforhold, så derfor kan vi ikke love en bestemt leveringstid ved levering til udlandet. Typisk modtager du din bestilling 5-10 hverdage efter afsendelse.

LEVERINGSTID FOR DIGITALE VARER

Leveringstiden for digitale produkter er maks. 5 minutter, afhængig af hvor hurtigt e-mailen med linket når frem til din mailboks.

LEVERINGSOMKOSTNINGER

Danmark og Norge: Prisen afhænger af varens vægt samt valg af fragtfirma.

VANDMÆRKGNING AF DIGITALE PRODUKTER

Digital vandmærkning udgør en effektiv måde at beskytte ophavsretligt materiale på. Når du køber og downloader lydbøger og e-bøger via Spiritismens Trossamfunds platform, bliver filerne udstyret med et digitalt vandmærke. Dette vandmærke indeholder vigtige informationer i filen, herunder dit unikke ordrenummer. Vandmærkningen påvirker ikke selve filformatet og udgør ingen hindring for download eller brug af filerne. Det tjener derimod som dokumentation for, at de specifikke filer, du har downloadet, tilhører dig. Enhver form for kopiering udover til personlig brug og yderligere uberettiget spredning er strengt forbudt. Det er dit eget ansvar at sikre, at filerne ikke deles med andre brugere, og at du selv tager sikkerhedskopier til eget brug. Vandmærkningen forbliver aktiv, selvom filen overføres fra den ene enhed til den anden. Vær opmærksom på, at dit køb udelukkende omfatter rettighederne til personlig brug.

RETUR- OG FORTRYDELSESRET 

Der ydes ikke fortrydelsesret på lydbøger og e-bøger til download, såfremt der er klikket på linket og download er påbegyndt. Er der ikke klikket på linket, tilbyder vi 14 dages returret på digitale varer.

Spiritismens Trossamfund yder 14 dages fortrydelsesret for fysiske produkter fra den dag, du får varerne i fysisk besiddelse. Sådan gør du:

Inden 14 dage fra modtagelse af varerne skal du give Spiritismens Trossamfund meddelelse om, at du ønsker at fortryde købet. Meddelelsen kan gives pr. e-mail, pr. brev eller lignende, eller ved at du sender varerne retur vedlagt en erklæring om fortrydelse af dit køb.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varerne uden samtidig at give tydelig meddelelse om dette.

Når du giver os besked om fortrydelse af dit køb, bedes du samtidig oplyse dit ordrenummer. 

Send varerne retur senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du fortryder købet, til:

Spiritismens Trossamfund
Att.: Jens Johansen
Møgeltøndergade 8, 3. sal
1755 København V.

Varerne skal sendes i forsvarlig emballage lignende den du modtog varerne i. Du har selv ansvaret for varer, du ønsker at returnere, indtil de er modtaget hos os – dvs. du skal selv betale omkostningerne, hvis varerne bliver beskadiget eller forsvinder under transporten, ligesom du også selv dækker forsendelsesomkostningerne.

Når vi har modtaget og kontrolleret varerne, returnerer vi det betalte beløb.

Om varens stand ved returnering af trykte bøger:

Når du vælger at gøre brug af din fortrydelsesret og returnere bøgerne til os, skal du være opmærksom på, at du kun modtager det fulde købsbeløb retur, hvis bøgerne er i normal stand og uden videre kan sælges igen som ny vare til fuld pris til en anden kunde.

Har du taget bøgerne i brug, og er der mærker efter dette, som f.eks. æselører, skader på omslag, en knækket ryg (som ved kopiering eller bagudbøjning af bogen), iturevne sider, etc., vil vi foretage en vurdering i det enkelte tilfælde af varens værdi i forhold til at kunne sælge den igen.

Ud fra vurderingen fastsætter vi, hvor stor en del af købesummen retur, du kan få retur.

Er bogen i en stand, hvor vi vurderer, at det ikke er muligt at sælge den igen, heller ikke til en reduceret pris, f.eks. hvis du har skrevet i bogen, kan du ikke få købesummen eller en del af den retur.

REKLAMATIONSRET

Du har 2 års reklamationsret. Hvis du modtager en forkert vare i forhold til din bestilling eller en beskadiget vare, skal du reklamere inden en rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder, anses reklamationen for værende rettidig.

Reklamationer skal meddeles pr. e-mail: dialog@spiritismenstrossamfund.dk. Du kan udnytte din reklamationsret ved at sende varen retur. Vi betaler din udgift til forsendelse, hvis vi har leveret en forkert eller beskadiget vare. Vi forbeholder os ret til at afhjælpe en mangel/erstatte med en ubeskadiget vare frem for at betale købesummen tilbage.

Der henvises i øvrigt til købelovens mangelsregler.

DET MED SMÅT

Aftaler med Spiritismens Trossamfund indgås på dansk.

Når du handler fysiske varer på www.spiritismenstrossamfund.dk, gælder dansk rets almindelige købe- og aftaleretlige regler, herunder reglerne om forbrugerkøb. Som forbruger er du derfor beskyttet af den gældende lovgivning på området, dvs. primært Købeloven og Forbrugeraftaleloven. Spiritismens Trossamfund gemmer ikke en egentlig kopi af aftalen mellem dig og Spiritismens Trossamfund, men foretager alene en teknisk lagring af aftalens indhold, som du til enhver tid kan få oplysninger om, samt efter køb og modtagelse af ordre, kan bede om at få slettet – jf. GDPR-reglerne.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Spiritismens Trossamfund kan ikke drages til ansvar for andet, end hvad der følger efter dansk rets almindelige regler.

FORBEHOLD FOR PRISFEJL, UDSOLGTE VARER MV.

I tilfælde af prisfejl, udsolgte eller udgåede varer, tastefejl eller force majeure forbeholder Spiritismens Trossamfund sig ret til helt eller delvis at annullere aftalen, eller udskyde leveringen.
Under force majeure henhører bl.a. arbejdskonflikter, krig eller militærindkaldelse, blokade, afspærringer, politiske uroligheder, statsindgriben af en hvilken som helst art, mangel på drivkraftmidler eller omstændigheder i øvrigt, som ligger uden for Spiritismens Trossamfunds kontrol, og som påvirker Spiritismens Trossamfunds muligheder for at opfylde sine leveringsforpligtelser.

TVISTER

Eventuelle tvister med erhvervsdrivende skal afgøres ved Københavns Byret efter dansk rets almindelige regler.

HANDELSBETINGELSER FOR KØB AF MEDLEMSKAB AF SPIRITISMENS TROSSAMFUND FOR PRIVATPERSONER
AFTALEVILKÅR OG OPLYSNINGSPLIGT 

Når du betaler for dit medlemskab, vil du automatisk modtage en bekræftelse pr. mail. Der henvises i øvrigt til Spiritismens Trossamfunds vedtægter og formål, som man accepterer ved indmeldelse og betaling.

Spiritismens Trossamfund har ret til på ethvert tidspunkt at ændre, udvide eller begrænse de tjenester, der stilles til rådighed på denne hjemmeside. En tjeneste kan trækkes tilbage uden varsel, eller kan være midlertidig utilgængelig på grund af tekniske problemer.

PRISER

Det koster 150 kr. for 1 års medlemskab.

BETALING

Du kan betale med Dankort, VISA, Mastercard og MobilePay. Tilmelding og betaling foregår via NemTilmeld, som Spiritismens Trossamfund har indgået aftale med.

Når du har gennemført din betaling og vi har modtaget pengene, er dit medlemskab gældende fra den 1. dag i indeværende måned.

RETUR- OG FORTRYDELSESRET 

Der ydes ikke retur- eller fortrydelsesret på køb af et medlemskab i Spiritismens Trossamfund. 

ANSVARSFRASKRIVELSE

Spiritismens Trossamfund kan ikke drages til ansvar for andet, end hvad der følger efter dansk rets almindelige regler.

FORBEHOLD

I tilfælde af prisfejl, tastefejl eller force majeure forbeholder Spiritismens Trossamfund sig ret til helt eller delvis at annullere aftalen, eller udskyde medlemskabet.
Under force majeure henhører bl.a. arbejdskonflikter, krig eller militærindkaldelse, blokade, afspærringer, politiske uroligheder, statsindgriben af en hvilken som helst art, mangel på drivkraftmidler eller omstændigheder i øvrigt, som ligger uden for Spiritismens Trossamfunds kontrol, og som påvirker Spiritismens Trossamfunds muligheder for at opfylde sine leveringsforpligtelser.

TVISTER

Eventuelle tvister med erhvervsdrivende skal afgøres ved Københavns Byret efter dansk rets almindelige regler.

COOKIE – OG PRIVATLIVSPOLITIK 

Oversigt:

 1. Ejeroplysninger
  2. Hvad er Cookies?
  3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies 4. Formål med cookies på vores website
  5. Brug af personoplysninger
 2. Ejeroplysninger
  Spiritismens Trossamfund, CVR-nr. 39551896
  Møgeltøndergade 8, 3. sal
  1755 København V
  Telefon: 28119194
  Email: dialog@spiritismenstrossamfund.dk
 3. Hvad er cookies?
  En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.
 4. Sådan sletter eller blokerer du for cookies http://minecookies.org/cookiehandtering (http://minecookies.org/cookiehandtering)
 5. Formål med cookies på vores website:

Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger.
Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site.
Teknisk funktionalitet, indeholdende en unik kode med henblik på at finde data for indkøbskurven for hver kunde (der lagres ingen personlige oplysninger)

 1. Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, medmindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, telefonnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Spiritismens Trossamfund, skal du henvende dig på dialog@spiritismenstrossamfund.dk eller telefon 28119194. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du henvende dig samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Sidst opdateret 19/12-2022