Bettina Thomsen

Kontakt: bettina@spiritismenstrossamfund.dk

Bettina Thomsen Formidler

Bettina bor i Egå lidt nord for Aarhus, og som Spiritismens Formidler dækker hun primært Jylland og Fyn, om end hun også kan bestilles til resten af Danmark.

Bettina (født i 1962) er psykoterapeut og leder af Lysets Hus i Aarhus siden 1996. Hun er clairvoyant, medie og healer og tilbyder foruden kurser og sessioner også en 2-årig uddannelse inden for faget.

Bettina er født i en spiritistisk familie, så hun har altid haft det åndelige aspekt med sig i sit liv.

Bettina brænder for spiritismen og arbejdet med bevidstgørelse om, at der ikke er nogen død, men vi (vores sjæl) lever videre i en anden dimension.

Bettina elsker, når hun gennem arbejdet med ritualerne for en kort stund kan føre vores to verdener tættere på hinanden. Hun stræber efter at skabe en smuk og mindeværdig oplevelse i samarbejde med dem, der ønsker ritualet.

Hør podcasten med Bettina her: Podcast – Spiritismens Trossamfund

Christina Frank
Kontakt: dialog@spiritismenstrossamfund.dk og via mobil: +45 21 16 92 02

Christina bor i Farum (Nordsjælland), og som Spiritismens Formidler dækker hun hele Danmark.

Christina er medstifter af Spiritismens Trossamfund og har dygtiggjort sig i spiritismens mangeartede facetter (herunder åndekontakt) siden 2010. 

Christina er født i 1979 og er uddannet cand. merc. fra CBS i København og har en NLP uddannelse, herunder coaching.

I Christinas erhvervsmæssige karriere arbejder hun med “digital transformation” i IT-branchen, og i trossamfundsregi beskæftiger Christina sig med “åndelig transformation”. Dette foregår bl.a. ved at undervise i Spiritismens Trossamfund, være leder af en cirkel inden for fysisk medieskab, medudgiver af spiritistiske bøger, afholdelse af eksterne foredrag, efteruddanne lærere inden for uddannelsesområdet mv.  

Hør podcasten med trossamfundets begyndelse her: Podcast – Spiritismens Trossamfund

Jens Johansen
Kontakt: Tlf. 28119194
dialog@spiritismenstrossamfund.dk

Jens Johansen formand

Jens (født 1975) bor i København, og som Spiritismens Formidler dækker han hele Danmark.

Med en baggrund som professionsbachelor i pædagogik er Jens medstifter og formand for Spiritismens Trossamfund.

I næsten et kvart århundrede har Jens udforsket åndelige aspekter. Gennem inspirerende foredrag og undervisning deler han indsigt i livet før og efter døden, kærlighedens transcendens, genfødselens virkelighed og den åndelige verdens eksistens.

Som forfatter og spiritistisk medie har Jens skabt Den åndelige virkelighed – En lærebog fra ånder til mennesker, der byder på stor indsigt og beviser for virkeligheden af det åndelige livs eksistens og samhørigheden mellem mennesker og ånder.

Juki Tauchi
Kontakt: juki@spiritismenstrossamfund.dk

Juki Tauchi

Juki dækker hele Danmark som Spiritismens Formidler.

Juki (født i 1968) er mor til to unge spiritister og har en uddannelse som jurist. Hun arbejder til daglig i et af ministerierne og er stolt af sin japansk-danske arv. Hun er født og opvokset i Odense, men bor i dag i Fredericia med sine to familiehunde.

For Juki har spiritismen været hendes tro hele livet, og hun har bl.a. en opgave med at hjælpe unge spiritister – en opgave, som hun sætter stor pris på. Juki har dertil været en vigtig del af Spiritismens Trossamfunds bestyrelse siden dets grundlæggelse.

Når mennesker kontakter Juki, søger hun at finde det værdifulde i dem. Uanset om det er små eller store øjeblikke, ser hun skønhed og værdi i alle mennesker. Dette er hendes kilde til glæde og meningen med livet, noget hun er dybt taknemmelig for.

Juki stoler på sin intuition og vejledning fra sine åndelige hjælpere, som hjælper hende i sin egen åndelige rejse med at vokse som individ samt i hendes arbejde som Spiritismens Formidler.

Hør podcasten med Juki her: Podcast – Spiritismens Trossamfund

Leah Holbek
Kontakt: leah@spiritismenstrossamfund.dk

Leah Holbek Formidler

Leah bor i Nykøbing S på Sjælland, og som Spiritismens Formidler dækker Leah hele Danmark.

Leah (født i 1958) er uddannet lærer og har erfaring med at undervise og engagere både unge og voksne mennesker. 

Leah er en erfaren spiritist og er ét mentalt medie, og mange i alle aldre har haft glæde af Leahs spiritistiske indsigt, erfaring og formidling af åndekontakt. 

Leah har undervist i flere år i den tidligere spiritistkirke “Daniel Kirken” i København. I dag underviser Leah i Spiritismens Trossamfund inden for det mentale medieskab.

Leah er en del af Rådet i Spiritismens Trossamfund, som har til opgave at bistå bestyrelsen i videreudvikling af trossamfund, som vi alle værner om med fokus på glade medlemmer i et værdiskabende og inkluderende fællesskab.  

Hør podcasten med Leah her: Podcast – Spiritismens Trossamfund