Den åndelige virkelighed

kr.359,00

En lærebog fra ånder til mennesker
Jens Johansen
Bog, hæftet

På lager

Varenummer (SKU): DÅV Kategori:

Beskrivelse

Titel: Den åndelige virkelighed – En lærebog fra ånder til mennesker
Forfatter: Jens Johansen
Udgivet: 2. oplag, 2. udgave: februar 2023
Forlag: Spiritismens Trossamfund
Antal sider: 356
ISBN: 978-87-972959-3-9

Den åndelige virkelighed er baseret på virkelige begivenheder og udtalelser fra personer, der efter deres død har fået mulighed for at komme i fysisk kontakt med mennesker.

De afdøde har ved hjælp af åndelig kemi formået at skabe en håndgribelig og effektiv kontaktform, der har givet dem mulighed for at føre målbare beviser for livets eksistens før og efter det jordiske liv.

Ånderne omfatter familiemedlemmer, venner, åndelige vejledere og skytsånder, der har levet mange almindelige menneskeliv med alt fra rigdom og succes til modstand og sygdom. Med deres forskellige baggrunde og udviklingsstadier er de kommet for at hjælpe mennesker og give indsigt i meningen med livet på Jorden, og hvorfor det former sig, som det gør her og i åndeverdenen.

Bogens mere end 50 billeder er korrigeret med kunstig intelligens, så ånder, fænomener og det evige liv kommer så tæt på, at det giver læseren en oplevelse af nærkontakt af 3. grad samt et dybtgående indblik i denne usædvanlige form for ånd-til-menneske kontakt.

Anmeldelser

“Den er intet mindre end fantastisk og uden overdrivelse mind-blowing. Det er den bedste bog indenfor genren.”
–Jette Harthimmer, indehaver af Phønix Centret

“Et omfattende værk med imponerende flotte fotos.”
–Lektørudtalelse, DBC

“Vi har manglet sådan en bog. Den er ualmindelig grundig, og sætter den åndsvidenskabelige forståelse i et helt nyt perspektiv.”
–Sebbastian Lorantius, uddannelsesleder

“Det er et mesterværk! Den er så spændende, og jeg får så meget viden, der giver stof til eftertanke, som nu giver mening i mit liv.”
–Karin Ronskov, sygeplejerske

“Den sammenhæng og mening, som bogen skildrer, giver en umådelig tryghed i og forståelse for livet og dagligdagen.”
–Sebastian Bagergaard, skolelærer

“Bogen er himmelsk. Det naturlige, underholdende og levende sprog er en nydelse i sig selv. Den åndelige virkelighed vil bringe håb, trøst og glæde til mange.”
–Benthe Schmidt, selvstændig

Undervisningsmateriale

Bogen er lavet med tekst- og kildehenvisninger, så den egner sig også som undervisningsmateriale i grundskoler og på gymnasiale samt videregående uddannelser.

I studiet hos NOVA

Lyt til NOVA’s podcast, hvor studievært, Daniel Cesar, stiller forfatteren en masse undersøgende og relevante spørgsmål til i forhold til Den åndelige virkelighed.

Interview af Thulla

Den danske folk/pop og jazzsangerinde Thulla C. W. Kronaie har haft Jens Johansen i den varme stol for at tale om Den åndelige virkelighed. Lyt til podcastene på eks. SpreakerAmazon Music og Google Podcast.

 

Yderligere information

Vægt 885 g
Størrelse 24 × 17 × 2,3 cm