Skyggeriget

kr.199,00

Lys fra den anden side
Elizabeth d’Espérance
Bog, paperback

På lager

Varenummer (SKU): SKYGGE Kategori:

Beskrivelse

Titel: Skyggeriget – Lys fra den anden side
Forfatter: Elizabeth d’Espérance
Udgivet, org. udgave: 1897
Udgivet, revideret 1. oplag, 1. udgave: August 2015
Forlag: 
Forlaget Bogh & Bonne
Antal sider: 246
ISBN: 978-87-93236-04-2 (paperback)

Mediet Elizabeth d’Espérance havde fra barnsben store åndelige evner, der gjorde hende i stand til at se og tale med afdøde fra den åndelige verden. For hende var de afdøde lige så virkelige og levende som mennesker. Hendes voksne liv var spændende, men blev alt andet end normalt og let. Til gengæld blev det et helt uforligneligt liv med den mest vidunderlige udvikling af åndelige evner og fænomener, som nærmest for enhver syntes umuligt.

Elizabeths åndelige evner voldte hende store kvaler som barn. Da hun blev ældre, udviklede evnerne sig inden for fysisk medieskab, herunder automatskrift; ånder, der overtager mediets krop og skriver gennem denne, samt levitation; svæven i luften, og fysisk materialisation; ånder, der viser sig i fysisk form under åndelige seancer.

Elizabeth d’Espérance forstod ikke selv sine evner eller de åndelige fænomener, der i så rigt mål opstod, hvilket førte hende på en livslang, selvkritisk nysgerrigheds- og undersøgelsesrejse. Et meget stort antal seancer, herunder videnskabelige forsøg, blev foretaget med Elizabeth som medie. I bogen ser vi billeder fra forskellige forsøg, bl.a. af afdøde, der i ”levende live” viste sig materialiserede for deltagerne under seancerne.

Elizabeth d’Espérance var en fremtrædende person inden for spiritismen, dens udvikling og undersøgelser. Hendes veje krydsede bl.a. Norge, Sverige og Danmark, og i sidstnævnte land bosatte hun sig i slutningen af sine år, hvor hun blev nære venner med Henrik og Martha Bonne (Henrik Bonne har skrevet Livet og åndeverdenen).

Denne 2015-udgave har været gennem en større revision, så skriftsprog og opsætning fremstår i nutidig form.

 

Yderligere information

Vægt 388 g
Størrelse 21 × 14 × 2 cm