Mediernes Bog

kr.269,00

Allan Kardec
Bog, paperback

Kun 2 tilbage på lager (kan bestilles som restordre)

Varenummer (SKU): MEDBOG Kategori:

Beskrivelse

Titel: Mediernes Bog
Forfatter: Allan Kardec (Leon Rivail)
Udgivet, org. udgave: 1861
Udgivet, revideret 1. oplag, 3. udgave: 2017
Forlag/udgivet af:
Kardec spiritister (GEEAK)
Antal sider: 555
ISBN: 978-87-997389-1-5

Mediernes Bog er en nyrevideret udgave skrevet af franske Leon Rivail under pseudonymet Allan Kardec. Bogen er nr. to i rækken af bøger, som Rivail har skrevet om spiritismen baseret på hans mangeårige studier, undersøgelser og erfaringer med spiritismen, herunder selve medieskabet og de kontaktformer, der findes, når ånd og menneske mødes og taler sammen.

Gennem Rivails mangeårige videnskabelige undersøgelser fandt han ud af, at ikke blot få personer, som kunne se, høre eller fornemme ånder, var i stand til dette, men at dette var en naturlig del af det at menneskets væsen. Ifølge Rivail er det kun de mennesker, der i særlig/stor grad har disse evner, der kan kaldes for “medier”.

Mediernes Bog er en guide til dig, der søger indblik i og gerne vil lære mere om de forskellige former for medieskab, der findes og som kan praktiseres. Eksempelvis fortæller Rivail om mentale medier, fysiske medier, udfordringer undervejs i udviklingen og udførelsen af medieskabet, såvel som han gengiver svar fra de ånder, som han gennem visse medier arbejdede sammen med.

Rivails første bog var Åndernes Bog, som du også kan købe i Spiritismens Trossamfunds webshop.

Yderligere information

Vægt 826 g
Størrelse 21 × 14 × 3,2 cm