Spiritismen i sine grundtræk – En historisk fremstilling

DKK149,00

Bogen er pt. udsolgt og vi afventer en helt ny 2021-udgave. Reservér et eksemplar allerede nu ved at sende os en mail på: dialog@spiritismenstrossamfund.dk. Vi giver dig besked straks efter, at vi har modtaget den nye udgave fra trykkeriet!

Ikke på lager

Varenummer (SKU): SPIGRUND Kategorier: , ,

Beskrivelse

Titel: Spiritismen i sine grundtræk – En historisk fremstilling
Forfatter: Christian Brinch
Udgivet, org. udgave: 1915
Udgivet, revideret 2. oplag, 1. udgave: 2015
Forlag: Forlaget Bogh & Bonne
Antal sider: 81
ISBN: 978-87-93236-02-8 (paperback)

I Spiritismen i sine grundtræk, får du viden om, hvad der skal til for at starte det fysiske medieskab op i en såkaldt hjemmecirkel. Du får bl.a. indsigt i, hvordan man forholder sig, hvad man skal være opmærksom på, hvordan man når frem til fysiske fænomener udført af den åndelige verden, og meget mere.

Christian Brinch var en af de særligt arbejdsomme mennesker inden for spiritismen, der foruden at have sat tydelige fodspor i den spiritistiske fortid har efterladt os dette vidunderlige lille værk: Spiritismen i sine grundtræk – en historisk fremstilling.

Brinch slutter bogen af med den vigtige filosofi og læren omkring spiritismen – og om troen, som er et afgørende element og succeskriterie for det menneskelige liv og det fysiske medieskab.

Bogen er nærmest uundværlig for den nysgerrige, den engagerede og for den kritiske, som søger forståelse for det sælsomme samarbejde med den åndelige verden.

Spiritismen i sine grundtræk – En historisk fremstilling været gennem grundig revision, som er foretaget med ydmyghed og stor respekt, så forfatterens hensigt med bogen bevares, og originaliteten stadig skinner igennem. Sprogbrug og retskrivning er blevet gjort nutidig og lettere læselig, såvel som udseende/layout er blevet fornyet – ligesom det er tilfældet med eksempelvis Livet og åndeverdenen og Skyggeriget.

Yderligere information

Vægt 246 g
Størrelse 21 × 14 × 0.6 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Spiritismen i sine grundtræk – En historisk fremstilling”

Du kunne også være interesseret i...