Spiritismen i sine grundtræk – En historisk fremstilling

DKK149,00

40 på lager (kan bestilles som restordre)

Varenummer (SKU): SPIGRUND Kategori:

Beskrivelse

Titel: Spiritismen i sine grundtræk – En historisk fremstilling
Forfatter: Christian Brinch
Udgivet, org. udgave: 1915
Udgivet, revideret 1. oplag, 2. udgave: 2021
Udgivet af: Spiritismens Trossamfund
Antal sider: 82
ISBN: 978-87-972959-1-5

Redaktør og journalist Christian Brinch var et af de særligt arbejdsomme mennesker inden for spiritisme, der foruden at have sat tydelige fodspor i den spiritistiske fortid har efterladt os det vidunderlige lille værk.

Christian Brinch skriver sagligt og særdeles oplysende om, hvad spiritismen er, hvad den kan bruges til, og om de mange fænomener der dengang blev opnået – krydret med udtalelser fra anerkendte fagfolk. Han når vidt og enkelt omkring i historien, lige fra spiritismens forhistorie til dens begyndelse i USA i 1847 og frem til spiritismens udbredelse i Norden.

Bogen giver indsigt i, hvad der skal til for at påbegynde det fysiske medieskab i en såkaldt hjemmecirkel. Som læser får man indsigt i, hvordan man bør forholde sig til fysisk medieskab, hvad man skal være opmærksom på, og hvordan man opnår positive resultater af fysisk åndelige fænomener.

Brinch slutter bogen af med vigtig filosofi og læren om spiritismen, og om troen som er et afgørende element og succeskriterie for det menneskelige liv og i udførelsen af det fysiske medieskab.

Bogen er nærmest uundværlig for den nysgerrige, den engagerede og for den kritiske, som søger forståelse for det særlige samarbejde og samvær med ånder.

Spiritismen i sine grundtræk har været gennem grundig revision, som er foretaget med ydmyghed og stor respekt, så forfatterens hensigt med bogen bevares, og originaliteten stadig skinner igennem. Sprogbrug og retskrivning er blevet gjort nutidig og lettere læselig, såvel som udseende/layout er blevet fornyet – ligesom det er tilfældet med Livet og åndeverdenen og Skyggeriget.

Yderligere information

Vægt 246 g
Størrelse 21 × 14 × 0.6 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Spiritismen i sine grundtræk – En historisk fremstilling”

Du kunne også være interesseret i...