Livet og åndeverdenen

kr.179,00

Åndelige undersøgelser gennem 25 år
H. E. Bonne
Bog, paperback

På lager

Varenummer (SKU): Kategori:

Beskrivelse

Titel: Livet og åndeverdenen – Åndelige oplevelser gennem 25 år
Forfatter: H. E. Bonne (Henrik Erhard Bonne)
Udgivet, org. udgave: 1924
Udgivet, revideret 1. oplag, 2. udgave: 2021
Udgivet af: Spiritismens Trossamfund
Antal sider: 108
ISBN: 978-87-972959-0-8

Den succesfulde forretningsmand og spiritist Henrik Bonne  arbejdede i en længere årrække tæt sammen med det danske, fysiske medie Einer Nielsen. Bogen beskriver de mange seancer i årenes løb, hvor genstande og mennesker bliver løftet op i luften og flyttet rundt på og om lysforekomster og apporter. Men mest og vigtigst af alt om åndematerialisationerne; afdøde der viser sig fysisk og genkendelige, nøjagtig som dengang de levede som menneske. Bogen giver indsigt i denne sjældne kontakt mellem to verdener, hvor mennesker bliver omfavnet og trøstet af deres kære afdøde, som med egen fysiske stemme gladeligt fremkommer med identitetsbeviser og fortæller, at de har det godt, og at livet er så smukt efter døden.

For at citere H. E. Bonne: “Materialisationsfænomenet er kendt over hele Jorden og er ofte blevet videnskabelig fastslået som kendsgerning af ansete og berømte forskere. Men det går med det som med så meget andet: De fleste mennesker ser snyd i alt, hvad der ikke stemmer overens med deres daglige erfaringer. Ved at offentliggøre denne bog opfylder jeg en pligt såvel over for mine venner fra “den anden side” som over for alle mine medmennesker, der søger sandheden om livet, dets mål og ophav.”

Livet og åndeverdenen indeholder rapporter fra private seancer og offentlige kontrolundersøgelser med kendte videnskabsfolk.

Denne 2021-udgave har været under kærlig revision, så den fremstår i et nutidigt sprog, med nye billeder fra familien Bonnes fotoalbums og med nye tillæg.

Yderligere information

Vægt 186 g
Størrelse 21 × 14 × 0,8 cm