Livet og åndeverdenen – Åndelige oplevelser gennem 25 år

DKK199,00

Bogen er pt. udsolgt og vi afventer en helt ny 2021-udgave. Du kan godt allerede nu købe bogen her i webshoppen, og så sender vi den, så snart den kommer på lager igen. Beløbet bliver først trukket, når vi afsender bogen.

Tilgængelig på restordre

Varenummer (SKU): LIVÅND Kategorier: , ,

Beskrivelse

Titel: Livet og åndeverdenen – Åndelige oplevelser gennem 25 år
Forfatter: Henrik Erhard Bonne (H. E. Bonne)
Udgivet, org. udgave: 1924
Udgivet, revideret 2. oplag, 1. udgave: 2015
Forlag: Forlaget Bogh & Bonne
Antal sider: 128
ISBN: 978-87-93236-00-4 (paperback)

I bogen Livet og åndeverdenen beskriver forretningsmanden og spiritisten Henrik Bonne, som gennem en længere årrække arbejdede tæt sammen med det danske fysiske medie Einer Nielsen, de mange seancer for fysisk medieskab, hvor genstande og mennesker blev løftet op i luften og flyttet rundt på og om lys-forekomster og apport-fænomener. Men mest og vigtigst af alt om åndematerialisationerne: Afdøde der viste sig fysisk, genkendelige som da de levede på Jorden, gående rundt blandt deltagerne under seancerne i fuld fysisk form og talende med egen stemme. Om denne sjældne tætte fysiske kontakt imellem de to verdener, hvor mennesker blev omfavnet og trøstet af deres kære afdøde, som gladeligt kunne fortælle, at de har det godt, og at livet er så smukt på “den anden side”.

Livet og åndeverdenen blev første gang udgivet i 1924. Bogen indeholder desuden rapporter fra kontrolundersøgelser med kendte videnskabsmænd og beretninger fra seancer med udenlandske fysiske medier såsom Elizabeth d’Espérence.

For at citere Bonne: “Materialisationsfænomenet er kendt over hele Jorden og er ofte blevet videnskabelig fastslået som kendsgerning af ansete og berømte forskere. Men det går med det som med så meget andet: De fleste mennesker ser snyd i alt, hvad der ikke stemmer overens med deres daglige erfaringer. Ved at offentliggøre denne bog opfylder jeg en pligt såvel over for mine venner fra “den anden side” som over for alle mine medmennesker, der søger sandheden om livet, dets mål og ophav.”

Denne 2015-udgave har været under kærlig revision. Livet og åndeverdenen har også været gennem grundig revision, som er foretaget med ydmyghed og stor respekt, så forfatterens hensigt med bogen bevares, og originaliteten stadig skinner igennem. Sprogbrug og retskrivning er blevet gjort nutidig og lettere læselig, såvel som udseende/layout er blevet fornyet. Dertil er der blevet tilføjet nye tillæg og billeder fra Bonne-familiens private samling.

Yderligere information

Vægt 214 g
Størrelse 21 × 14 × 0.9 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Livet og åndeverdenen – Åndelige oplevelser gennem 25 år”

Du kunne også være interesseret i...