I dag har vi besøgt Espergærde Gymnasium & HF for at undervise (efteruddanne) en gruppe af religionslærer om, hvad spiritismen er, og hvad Spiritismens Trossamfund tilbyder af fællesskab, vidensgrundlag, ritualer, arrangementer mv. Vi drøftede maaange spændende facetter af spiritismen – bl.a. vores læregrundlag og indholdet i de 5 Hovedpunkter.

Yderligere talte vi om, hvad et undervisningsforløb om spiritismen for studerende kan indeholde, samt hvorledes spiritismen som trosretning adskiller sig og har ligheder med andre trosretninger.

Det har været en meget interessant og tankevækkende dag. Nye vinkler er blevet drøftet, fordi lærergruppen har så stor viden om andre religioner og trosretninger, at nye indsigter er blevet belyst.

Mange TAK for at få denne mulighed. Vi håber, at flere og flere lærer/undervisere vil åbne op for at inddrage spiritismen i deres undervisning og undervisningsmateriale. 

Vi er i hvert fald klar til at bidrage. Flere af vores medlemmer er også imødekommende over for at tale med studerende og give interviews til opgaveskrivning. 
Kategorier: Indlæg

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder