I dag den 26. oktober 2021 er en STOR dag, fordi Spiritismens Trossamfund netop for 2 år siden modtog et brev fra Kirkeministeriet om, at vi blev statsanerkendt som trossamfund i Danmark.

Tænk, at det allerede er 2 år siden – og sikke meget vi sammen med vores medlemmer og samarbejdspartnere har skabt, oplevet, iværksat, erfaret, lært og gjort sammen. TAK til alle jer og TAK for jeres store engagement i Spiritismens Trossamfund. 

Vi har bl.a. igennem årene afholdt mange arrangementer – både fysisk og virtuelt på tværs af landet, eksterne foredrag, givet interviews til studerende, inspireret religionslærer, viet en del par, haft et par bisættelser/begravelser, en dåb, to livsvelsignelser og snart spiritistiske konfirmationer. Vi har også udgivet spiritistiske bøger, og meget mere er i støbeskeen… Vi glæder os…!

Vi vil gerne fejre vores 2 års dag ved at udlede 2*2 bøger af henholdsvis “Skyggeriet” og “Spiritismen kort fortalt”. Én af disse bøger kan blive DIN helt gratis, hvis du sender en mail til dialog@spiritismenstrossamfund.dk, hvori du kort beskriver, hvad du finder mest glædeligt ved at være en del af Spiritismens Trossamfund og/eller deler en lærerig oplevelse som medlem af trossamfundet… Skriv endelig, hvad du har på hjertet.

Fredag, den 29. oktober kl. 12.00 trækker vi lod om de 2*2 bøger, så du kan være med i lodtrækningen indtil da.

Du kan læse mere om bøgerne her på vores hjemmeside: www.spiritismenstrossamfund.dk/shop/

Vi glæder os til at høre fra dig/jer – og endnu en gang TILLYKKE til os alle sammen… Huurraaaa…

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder