Drømmer du også om en spiritistisk vielse lige i jeres ånd, hvor I er med til at sætte personlig præg på jeres bryllup?

Hvis du og/eller din partner har dette i tankerne, så se endelig denne fine optagelse fra Linnes og Bents ægteskabsindgåelse som inspiration til jeres bryllupsplanlægning.

Linne og Bent blev spiritistisk viet den 11. juli 2020 af Christina Frank, som er Spiritismens Formidler (forkynder) i Spiritismens Trossamfund. Du kan læse mere om denne smukke vielse her: Endnu én smuk vielse i trossamfundet – Spiritismens Trossamfund

De personlige bryllupsoptagelser er foretaget af Nordisk Film TV, da tanken var, at vielsen også skulle have været en del af dokumentaren ”Spiritisterne”, som bl.a. viser optagelser fra to andre spiritistiske vielser med Jens Johansen som Spiritismens Formidler (se “Spiritisterne” afsnit 2 & 4

En spiritistisk vielse er meget nærværende og binder os sammen med vores kære fra de åndelige frekvenser (dvs. den åndelige verden), som vi kan byde ind til at være til stede. Kærligheden vil nemlig altid binde os sammen uanset tid og sted, og hvis du/I finder dette naturligt, sætter vi sammen ord på det i jeres personlige vielse. Vi udvikler og skræddersyer jeres ægteskabsindgåelse, så I kan realisere jeres idéer, tanker og drømme. Dette gør sig både gældende i forhold til det praktiske setup og ved, at vi virkeliggør spiritismens smukke indhold og budskab som en naturlig del af jeres vielse. Sidstnævnte foregår i henhold til dét læregrundlag og de 5 Hovedpunkter, som er essensen i Spiritismens Trossamfunds eksistensgrundlag.

Linnes og Bents bryllup var hjertelig, romantisk og foregik i smukke naturomgivelser, og selve vielsen skete et udvalgt sted under et piletræ i deres have. Vi får stadig et stort smil på læberne og sommerfugle i maven, når vi tænker tilbage på dagen og ser jeres fine optagelser.

MANGE TAK til jer, Linne og Bent (samt jeres pragtfulde familie og gæster), for at dele jeres personlige bryllup og drøm med os andre. Det er så mange fine finesser, der gør jeres vielse helt særlig.

Du kan læse mere om, hvordan I også får en spiritistisk vielse i Spiritismens Trossamfund her: Spiritismens vielse – spirituelt bryllup med borgerlig gyldighed (spiritismenstrossamfund.dk)

Kategorier: Vielse