Skæbnen ville, at formanden for Spiritismens Trossamfund for kort tid siden blev ringet op af én af de medier, der har haft sit virke i Daniel Kirken, som tidligere har fungeret som spiritistkirke på Nørrebro i København i perioden 1932-2008.

Mediet, som har været varetager af maleriet siden nedlukningen af Daniel Kirken, havde den meget positive og gode nyhed, da hun ringende: ”Hun ville gerne donere det imponerende maleri af Einer Nielsen fra 1928, som har hængt mange år i Daniel Kirken, til Spiritismens Trossamfund.”

Vi er dybt taknemmelige, og det var en stor lykkefølelse at hente maleriet, som nu går i arv til os som et statsanerkendt spiritistisk trossamfund.

Eftersom Spiritismens Trossamfund fungerer som samlingssted og fællesskab for spiritister med afholdelse af spiritistiske arrangementer i Aktivhuset Olsbækken i Greve, som er bygget af spiritisten Henrik Erhard Bonne, og hvor der i starten af år 1900 ligeledes er afholdt spiritistiske seancer og møder, er det naturligt, at maleriet af Einer Nielsen nu medbringes i Aktivhuset Olsbækken. Derudover vil vi medbringe maleriet på vores vej rundt i landet, når vi afholder foredrag, arrangementer, workshops mv., hvis der er interesse heri.   

Fra hjertet TAK for at dette er sket, og TAK til Einer Nielsens familie for jeres opbakning hertil. Vi glæder os meget til at vise jer alle sammen maleriet, som vil være til stede til vores spiritistiske møder.

Yderligere er Einer Nielsen, som jo hjælper til fra åndelig side, som en del af de åndeteam, der samarbejder med fysiske cirkler her på jord, blevet præsenteret for billedet. Formanden og næstformanden er en del af en fysisk cirkel sammen med andre cirkel-deltagere, og her er Einer Nielsen bl.a. en del af det faste åndeteam, der samarbejdes med fra åndelige side. Maleriet hænger i seancerummet under disse fysiske seancer.

Det føles helt rigtigt, at flere og flere ender bindes sammen, og at vi fortsætter sammen i fællesskab – både fra åndelig og jordisk side.

Om Einer Nielsen

Han var født i 1894. Han var Danmarks eneste åndematerialisationsmedie af en kaliber, vi ikke har set før eller siden hans død i 1965. Grundet Einer Nielsens særlige mediale anlæg for at ånder kan materialisere sig, tale direkte med egen fysiske stemme og give bevis for, at livet fortsætter efter døden (og dermed at livet også er til FØR vi inkarneres som menneske) har han haft afgørende betydning for spiritismen.

Einer Nielsen maleri ST
Einer Nielsen maleri
Einer Nielsen privat maleri