Det er med stor glæde og med mange sommerfugle i maven, at vi i dag kan offentliggøre, at et dokumentarprogram med Spiritismens Trossamfund nu kan ses online på DR TV. Gå endelig ind på DR TV’s hjemmeside og se dokumentaren. Det er nemt at tilgå, og du kan benytte dette link: DRTV – Stream online her

Dokumentarprogrammet hedder “Spiritisterne”.

Lanceringen af denne dokumentar er en stor drøm, der går i opfyldelse, idet vi her får vores eksistensgrundlag og budskaber kommunikeret ud til alle dem, der har lyst til at få indsigt i, hvad spiritismen er, og samtidig se, hvorledes vi fungerer og udvikler vores fælles trossamfund.  

Et par journalister/kamerafolk fra Nordisk Film TV har fulgt stifterne af Spiritismens Trossamfund, og de har deltaget i stort set alle vores aktiviteter og udførte ritualer (dåb, vielser og bisættelser) i 2020. Yderligere har Nordisk Film TV optaget fra seancer i den fysiske cirkel, som stifterne er en del af sammen med tre medlemmer fra trossamfundet.

Alt dette er blevet til et dokumentarprogram, som består af fire afsnit med en varighed på hver 28 minutter. Dette er som sagt tilgængelig online nu på DRTV – Stream online her fra i dag den 21. december. Hvert afsnit vil også blive vist på tv på DR2 kl. 21.30 henholdsvis torsdag den 21. januar, den 28. januar, den 4. februar og den 11. februar. Der tages dog forbehold for, hvis DR2 vælger at ændre i deres programudsendelser.

Vi er utrolige nysgerrige efter at høre jeres respons og feedback, når I har set dokumentarprogrammet.

Tusinde TAK til alle jer, der har deltaget i dokumentaren. Vi er meget taknemmelige og sætter stor pris herpå. Uden hinanden har alt dette ikke kunnet lade sig gøre.

Du er meget velkommen til at dele denne store nyhed med dit netværk, også på de sociale medier.

Kategorier: Dokumentar