I en samtale med Christina Frank, som er medstifter af Spiritismens Trossamfund og leder af en fysisk cirkel, fortæller Christina om – hvad fysisk medieskab er. 

Fysiske medieskab er en måde at kommunikere med de afdøde, hvor ånderne i samarbejde med de levende deltagere skaber fysiske beviser for, at de afdøde stadig eksisterer. 

Christina beskriver, hvordan kommunikationen foregår, hvilke remedier de anvender, og hvorfor den åndelige verden er interesseret i denne type at kommunikation med os levende. Vi er også omkring åndebørn, som også hjælper ind i samarbejdet, når de har en fysisk cirkel. 

Har du brug for Christinas hjælp til et spiritistisk ritual, så kan du finde hende her: Den åndelige verden er virkelig. Mennesker & ånder er i daglig kontakt (spiritismenstrossamfund.dk)

Og du kan også blive klogere på hendes arbejde som spiritist, ved at se DRs dokumentarserie om Christina Frank og fysiske medie Jens Johansen: Spiritisterne | Se online her | DRTV

Podcasten er på YouTube og kan tilgås her: Magiske Stunder: Samtale med Christina Frank om fysisk medieskab og beviser på den åndelige verden (youtube.com)

Kategorier: Podcast