Du har nu mulighed for at blive en del af tre separate grupper på Facebook, som er blevet etableret for alle os, der vil blive klogere, undre os sammen og lære af hinanden. TAK til jer medlemmer, som har skrevet til os med en opfordring om at iværksætte dette.

Det første forum er KUN for medlemmer af Spiritismens Trossamfund. Gruppen kan tilgås her: Spiritismens Trossamfund – Forum for medlemmer.

De to andre forummer er for ALLE interesserede, og de er opdelt i henholdsvis fysisk medieskab og mental medieskab. Hvis du er nysgerrig på, hvad forskellen er på de to former for medieskab, så kan du læse om det på vores hjemmeside: Hovedpunkt 2 – Spiritismens Trossamfund

De to separate grupper kan tilgås her:

1) Fysisk medieskab – erfaringer, spørgsmål & svar, vidensdeling for alle

2) Mental medieskab (clairvoyance & afdødekontakt) – sparring for alle

Hvad enten du selv er mental eller fysisk medie, clairvoyant, cirkeldeltager, seanceleder, underviser, elev, aspirant, nysgerrig eller blot videbegærlig, så er de to gruppers formål at være til for dig – og du for de personer, som er derinde på lige fod med dig.

Lad masser af broer blive bygget og venskaber blive knyttet og erfaringer blive delt i de tre forummer, så sjæl, hjerne og kompetencer kan vokse hos os.

Vi vil gerne sige hjertelig TAK for det fællesskab, vi sammen skaber, og for at I er med til at værne om Spiritismens Trossamfunds eksistensberettigelse, muligheder og udvikling.

Kategorier: Brobygning