15. september 2019

Seancen med det brasilianske medie Florencio Anton og hans engagerede frivillige (jordiske) hjælpere, var en helt særlig oplevelse. Hvor var det vidunderligt at opleve, hvordan afdøde kunstnere kan benytte et medie som Florencio, der i sin trancetilstand og under kontrol af disse ånder, bliver brugt som redskab, så de forskellige kunstnere kan udføre deres værker.10 forskellige værker blev malet på ca. 2,5 time. Kunstnere som Picasso, Matisse, Toulouse Lautrec, Pissarro, van Gogh m.fl. var mødt talstærkt op, og til tider fik vi lidt af deres personlighed at opleve gennem mediet, imens de malede. Dertil mødte den danske afdøde maler, Pauline Thomsen op og sagde:: “Jeg er her” gennem det brasilianske medie.

Alle malerierne nedenfor er fra seancen:

Renoir, Toulouse Lautrec & Mary Cassatt på 10 sekunder (oprindelig 10-20 min)

Mary Cassatt var en amerikansk maler, og nogle af hendes centrale motiver var kvinder i private eller sociale sammenhænge, heriblandt især af det nære forhold mellem mor og barn. Og da der var en mor og datter til stede, hvad var så mere oplagt end Mary kom igennem for at male datteren, som tydeligt står sin mor nær. Billedet blev givet af kunsteren og mediet som en gave til datteren.

Da seancen var færdig, og nogle af medlemmerne havde stillet spørgsmål til Florencio om åndernes og hans samarbejde, blev malerierne ét efter ét sat til salg ved simpel lodtrækning. Og der var rift om alle billederne!

Tak alle som bidrog på den ene, anden og tredje måde fra både jordisk og åndelig side, som bidrog til at dagen blev en unik oplevelse og et særligt minde. Det giver atter engang stof til eftertanke og lidt viden om, at livet efter døden fortsætter, og at der fra åndelig side er mulighed for at give syn for sagen gennem et medieskab som dette.

Tak for jeres donationer, kære medlemmer, til Florencio og co.’s arbejde i deres sociale institution i Brasilien. Alle penge (overskuddet) går nemlig ubeskåret til dette arbejde.

Den glade vinder af bogen “Åndernes Bog”, som Sonia overrækker på vegne af deres spiritistforening GEEAK (venskabsforening til Spiritismen Danmark).

Frugt, kaffe, te, kage m.m. blev glædeligt indtaget af de 55 deltagende medlemmer efter seancen.