NY PODCAST: Man kunne prøve at tro på noget

 Akademiet for Livsmestring har inviteret Spiritismens Trossamfunds formand i den varme stol.

Interviewer og indehaver, Birgitte Reeslev, skriver: 

Mediet Jens Johansen er et ualmindelig almindeligt navn, og personen bag er både helt almindelig og helt ualmindelig. Han er leder af Spiritismens Trossamfund, og taler ikke kun med ånder, men er også optaget af at kunne bevise deres tilstedeværelse. Det gør han gennem både mentalt og fysisk medieskab for, som han siger, “Hvis man ikke har gjort sig umage med at undersøge det, bliver det en trossag”. 

Min samtale med Jens bliver da også afbrudt et par gange, af fysiske ting der sker, som aldrig er sket før. Hverken under optagelser eller i al almindelighed. Og beviser blot, ifølge Jens, at “den åndelige virkelighed er ligeså konkret, som den jordiske virkelighed er.” 

Lyt med til vores samtale om livet som kan betragtes som et højskoleophold, hvor vi som mennesker fungerer som et stort symfoniorkester med en individuel inkarnationsplan. Hvorfor vi ikke har en helt fri vilje, og hvad vores absolut eneste grund til at være her er.

Find episode 18 – “Man kunne også tro på noget” – på Apple Podcast, Spotify eller her: www.akademietforlivsmestring.com/podcast/18-man-kunne-proeve-at-tro-paa-noget

 

Akademiet for livsmestring og mediet Jens Johansen
Kategorier: Podcast