Det var en længsel, et ønske og et statement for at anerkende det spirituelle og fejre kærligheden i livet, der fik Susanne til at få en meget personlig og smuk livsvelsignelse i Spiritismens Trossamfund, udført af Spiritismens Formidler, Jens Johansen.

Susanne kunne ikke have valgt et smukkere sted end Slotsparken ved Frederiksborg Slot i Hillerød, hvor solens stråler skinnede om kap med dagens midtpunkt, der havde glædet sig virkelig meget til denne store fejringsdag.

Med sig til at bakke op om Susannes åndelige interesse og evner var noget af familien og vennekredsen, som med nysgerrighed og smil kunne glæde sig over, hvor meget Susanne kunne mærke den åndelige såvel som jordiske tilstedeværelse midt i naturens omgivelser. Det var sandelig også smukt og sikke en kraft og kærlighed vores kære venner på “den anden side” mødte op med.

Susanne fortæller, at hun i ugen efter har oplevet en særlig stærk kontakt med åndeverdenen, særligt hendes åndelige vejledere, som har bidraget meget positivt til hendes hverdag og arbejde.

Wow, hvor er det glædeligt! Vi ønsker Susanne et lyslevende tillykke med livsvelsignelsen, og må kærlighedens og åndens styrke altid være med hende.