HJERTELIG TILLYKKE til Helena, som lørdag den 10. juni 2023 blev spiritistisk konfirmeret i Spiritismens Trossamfund – et ritual udformet som en Livsvelsignelse.

Dette var en stor og betydningsfuld dag… Helena er med til at vise vejen for andre unge mennesker… For hvad gør man, hvis man ikke ønsker et traditionel, kirkeligt ritual, men i stedet ønsker et personligt og skræddersyet ritual, som passer til ens sted i livet?

Svaret er at gøre ligesom Helena… Trossamfundet blev kontaktet, og sammen med Christina Frank, som Spiritismens Formidler, blev et helt særligt, personligt ritual planlagt og udført i naturen.

På billederne hentes Helena af Christina – og sammen drog de afsted…

Helena har altid fulgt sine egne veje og er vant til at skille sig ud på en naturlig og god måde, fordi det er en stor del af Helena at følge sit hjerte, være selvstændig og reflektere over, hvad der er bedst for hende.

Billederne viser vores gåtur igennem naturen, imens vi mærker skovens energi, ro, healing, friskhed og skønhed. Og så er vi fremme ved stedet…

Jeg/Christina sætter ufattelig meget pris på Helenas og mine samtaler som en del af forløbet og forberedelsen. Samtaler som bl.a. omhandler: ens personlige livsbane, livstemaer vi går igennem, værdier, læring og drømme mv.… Jeg lærer meget undervejs og har dyb respekt for Helenas livsindsigt og refleksioner… 

I denne dejlige sommertid er der mange konfirmander, som springer ud. Men den klassiske vej i kirken matcher ikke alle, men det kræver mod at skille sig ud og ikke blot følge strømmen, men i stedet mærke efter, hvad der følges rigtig for én. 

Hvis du også er nysgerrig på, hvordan en spiritistiske konfirmation i form af en livsvelsignelse kan have af betydning og muligheder for dig / dit barn, så læs mere herom på vores hjemmeside: www.spiritismenstrossamfund.dk/livsvelsignelse/

Og giv os gerne et kald på: www.spiritismenstrossamfund.dk/kontakt/

Læs her om Milles store dag, som foregik i maj 2023: https://www.spiritismenstrossamfund.dk/nyhed-allerfoerste…/