Jeg har lyst til at fortælle jer om et meget spændende arrangement i Aktivhuset Olsbækken i Greve, som blev afholdt i lørdags (den 28/10 2023) af Spiritsmens trossamfund.

Arrangementet var afdødekontakt – klarsyn/clairvoyance – og åndeligt samarbejde.

Der var tilmeldt mange og flere havde aldrig tidligere besøgt trossamfundet, men syntes emnet var spændende og tillokkende.

Stemningen var god, og snakken gik omkring bordene. Vi var spændte på, hvad dagen ville bringe.

Der blev serveret kaffe, the og sødt, før vi startede. Dagens program blev præsenteret, og så gik vi igang.

Mediegruppen indtog podiet og gjorde sig klar til at viderebringe budskaber fra den åndelige verden, og vi deltagere ventede spændt.

Der var flere afdøde igennen med hilsner og kærlige råd til de tilstedeværende i rummet. Vi var alle berørte, og stemningen var intens.

Jeg var selv så heldig at blive kontaktet af min mor, som er død for mange år siden. Hun fortalte bl.a., at hun fulgte mig. Det var meget bevægende ❤️, og jeg har nu sat hendes billede frem og hilser på hende flere gange dagligt.

Derudover ville min søster fortælle mig, at jeg skulle passe godt på mig selv og fortælle mig, at hun altid var hos mig ❤️

Hold nu op en stor oplevelse – jeg skulle lige kapere oplevelsen og var glad for det praktiske arbejde, som jeg havde bagefter.

Det kan være overvældende med sådan en oplevelse, men det er så skønt og dejligt, at de fra åndelig side ser os og hjælper os. En skøn tanke.

Det blev et lidt langt skriv fra min side, men jeg vil opfordre jer, der ikke har haft mulighed for den slags oplevelser at melde jer på et sådan arrangement.

Det næste er den 25/11 kl 13 i Greve, og tilmelding kan ske her via hjemmesiden: www.spiritismenstrossamfund.dk/aar-2023/

Tak for en dejlig dag

Kærlig hilsen fra
Karin Louise Rønskov