Vi var i dag vidner til ægte kontakt mellem mennesker og ånder (afdøde), hvor de to clairvoyante medier, Malene Bendtsen og Chila Yunai, stod for forbindelsen mellem os.

Selvom kontakt og hjælp mellem ånder og mennesker er såre naturligt og sker hver eneste dag, så kommer den åndelige verden særligt tæt på, når vi forsamles som i dag, hvor de giver os beskeder hjemmefra.

Medieskabet (åndekontakten) er et redskab og en kontaktform, som skal optrænes og udvikles – ofte gennem et helt liv. Så at vi her i Spiritismens Trossamfund kan lægge hjerterum og lokaler til, så det kan lade sig gøre, er vi altid taknemmelige for. I dag var ingen undtagelse!

TAK, Chila og Malene, fordi I endnu engang gæstede os i Aktivhuset Olsbækken, frivilligt, engagerede, professionelle og ikke mindst ydmyge over for de fine processer, som afdødekontakt og clairvoyance rummer. Tak for de mange rørende beskeder og hilsner fra “den anden side”. Der var imponerende mange afdøde, der kom igennem med personlige hilsner og bevis for deres fortsatte eksistens og kærlighedbånd på tværs af vores verdener.

En af Spiritismens Trossamfunds medlemmer, som deltog i dagens arrangement, var Karin Ronskov. Hun skriver:

“Super dag og nogle spændende og lærerig timer i vores dejlige hus ved havet i Olsbækken. Malene Bendtsen og Chila Yunai stod for afdødekontakt/clairvoyance, som de mestrede så smukt med meget precise beskeder og beskrivelser af de afdøde. Desuden fik de hjulpet sjæle videre i åndeverdenen, hvor de hører hjemme. Det var rørende og smukt. Der var mange nye mennesker, og jeg genkendte flere ansigter fra  vores messe i Brøndby. Energien var bare så god og positiv. Det var dejligt og varmer i hjertet at møde medlemmer af trossamfundet. Og så har min veninde lige meldt sig ind efter den gode oplevelse. Det er jeg så glad for.