Lykken smilede til os i dag, hvor vi havde besøg af de to meget dygtige mentale medier, Chila Yunai og Malene Bendtsen i Spiritismens Trossamfund, som udøvede indholdsrig afdødekontakt og clairvoyance.

Vi blev forkælet af Chila og Malene, der i kærligt samarbejde med vores kære i den åndelige verden formidlede budskaber og hilsner fra vores familie og bekendtskaber. De er nemlig i levende live på “den anden side”, og de følger godt med i vores jordiske liv, da de kun vil os det allerbedste, og de nyder at give sig til kende.

Det er storslået og særligt at forbinde vores to verdener – og mødes mennesker og ånder – og mærke samhørigheden på tværs af den jordiske og den åndelige frekvens i de smukke omgivelser i Aktivhuset Olsbækken i Greve.

Foruden at vi mærker og bliver opløftet af den kærlige, åndelige tilstedeværelse, som vi oplevede i dag, er det også en disciplin for ånderne at kunne udtrykke sig igennem mentale medier, og hvor var de gode fra åndelig side takket være Chila Yunai Counseling og Malene Bendtsen – og dagens glade deltagere.