Over fire dage har vi på Akademiet for åndelig læring og udvikling fordybet os på en workshop i emnet: “Fysisk kontakt mellem ånder og mennsker – teori og praktisk udførelse” i Aktivhuset Olsbækkens himmelske rammer med de to meget erfarne spiritister, seanceleder Christina Frank og Mediet Jens Johansen ved roret.
 
Sammen med et humørfyldt og særdeles engageret hold nåede vi helt nye højder med stor indlevelse i og respekt for det særlige, fysiske medieskab.
 
Vi giver her ordet til fire af aspiranterne, der fortæller om deres oplevelser af workshoppen:

Fagligheden var der styr på, og med undervisere som mediet Jens Johansen og seanceleder Christina Frank kan man ikke gå galt i byen. Med glæde, energi og motiverede deltagere er jeg stadig overrasket over den rene kærlighed, der direkte strømmede fra åndeverdenen lige ind i hjertet på os alle under vores seance. Ektoplasma og afdødekontakt, m.m. Jeg ser frem til næste gang, det er muligt at melde sig til et så fint arrangement, hvor der er plads til at være præcis den, du er.
Tak.

Mvh Bettina

Jeg har haft to fantastiske weekender hos Christina og Jens. De har på bedste vis taget imod os og guidet os gennem både teori og praksis. Højdepunkterne har helt sikkert været opbygningen af séancerummet og vores oplevelser derinde. Jeg oplevede gruppen som rigtig god til at opbygge energi i cirklen, og derfor nåede vi også langt og hilste både på Einer Nielsen, Walter og en bedstemor. Den sidste dag deltog der også tre medlemmer fra Håbets Cirkel, og de delte velvilligt ud af deres erfaringer, hvilket satte ekstra turbo på energien. Tiden fløj bare afsted, og vi kunne sagtens have brugt en weekend mere.
– Morten
Det gjorde nærmest ondt i hjertet at sige farvel i søndags efter to fantastiske weekender med fysisk medieskab. Hvordan det er lykkedes Christina Frank og Mediet Jens Johansen at sammensætte os så homogent som gruppe, det må vist tilskrives åndernes hjælp. Både teoretisk og praktisk var der en perfekt balance i forløbet, og man blev ført trygt igennem hele det fysiske medieskabs mange facetter. Undervisningen var fyldt med lun humor, så humøret var højt alle fire dage. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg er med på kurser fra Spiritismens Trossamfund.
Kh Kristina
Først og fremmest vil jeg gerne sige mange tak for jeres kæmpe arbejde, Jens og Christina, som ambassadører for den åndelige verden. I har begge to en virkelig dejlig energi, som gør, at det er trygt at være i jeres selskab. For mig personligt var de to weekender med fysisk medieskab en kæmpe øjenåbner, da jeg tidligere selv har haft fysiske cirkler og selv har siddet i kabinettet som medie. Jeg kan ikke vente til næste gang I afholder det. Som jeg har sagt til jer, så kører jeg gerne landet rundt for den åndelige verden.
Hvad angår det mentale medieskab, har jeg efter den anden weekend med det fysiske medieskab oplevet, at det mentale medieskab efterfølgende har fået et nøk opad. Tingene kommer anderledes ind, klarere ind, og der er mere flow. Jeg er velvidende om, at det mentale ikke kan sammenlignes med det fysiske, men der er alligevel sket en forandring indeni mig.
Jeg håber, at jeg må være med næste gang.
Kh Annet