Vores “Akademi for åndelig læring og udvikling” i det mentale medieskab er i fuld gang. Undervisningslederen, Leah Holbek, har planlagt og arrangeret et spændende forløb over flere weekender i 2024 – og denne var én af dem.

Lørdag den 4. maj havde deltagerne (på Hold 3) besøg af kunstterapeut, Estelle Santasilia Holbek, som gav holdet en masse forskellige øvelser og ikke mindst noget selvindsigt. Stort tak til Estelle for at stille op og bruge sin lørdag sammen med os.

Umiddelbart kunne man forledes til at tro, at kunstterapi og clairvoyance vist ikke har ret meget med hinanden at gøre. Men der tager man fejl!


Vi kæmper alle med et større eller mindre behov for at være i kontrol, et behov for at planlægge, et ønske om at vide, hvad der skal ske. Realiteten er, at vi lever fra et åndedrag til det næste og knapt nok kan kontrollere det. 

De mange forskellige øvelser, som Estelle gav os, hjalp alle med at være i og nyde processen og ikke mindst give slip på kontrollen. Dette gav anledning til rigtig meget latter, gode spørgsmål og befriende selvindsigt. 

Det er lige præcist dét, som åndeverdenen godt kan lide. Hvis vi skal i kontakt med og arbejde med den åndelige verden, skal vi give slip på kontrollen, kunne grine af os selv og med andre og blive ved med at søge indsigt og stille de gode spørgsmål.

Forhåbentlig kan vi snart gentage succesen og hvem ved – måske gemmer én af os på en Picasso i svøb – lige nu sætter jeg mine penge på deltageren Barbara 🙂 …Skrevet af deltager Jens Schødt.

Nyd de skønne billeder fra dagen…