Spiritismens Trossamfund er priviligeret, idet Einer Nielsens familie har givet os lov til at genudgive Einers to utrolige spændende og lærerige bøger om det fysiske medieskab og de utal af seancer, som han har været fysisk medie i. Med Einer som medie har ånderne kunne materialisere sig (dvs. vise sig fysisk) i hobetal.

Einers bøger er fulde af indsigter, og det er som en skattekiste at læse dem.
Der er derfor heller ikke noget bedre end at bruge vores fritid på at modernisere bøgerne til nutidigt sprog og sikre en god korrekturlæsning.

Vi glæder os til at kunne udgive dem, når vi er helt tilfredse med vores modernisering. Forhåbentlig kan den første bog “Vejen mellem himmel og jord” købes i vores webshop inden sommerferien 2024.

Om Einer Nielsen:

Han var født i 1894. Han var Danmarks eneste åndematerialisationsmedie af en kaliber, vi ikke har set før eller siden hans død i 1965. Grundet Einer Nielsens særlige mediale anlæg for at ånder kan materialisere sig, tale direkte med egen fysiske stemme og give bevis for, at livet fortsætter efter døden (og dermed at livet også er til FØR vi inkarneres som menneske) har han haft afgørende betydning for spiritismen.
Kategorier: Bøger