Det er svært at få armene ned! Og det kan være svært at sætte ord på store oplevelser, hvor hjernen har svært ved at fatte, hvad der lige er sket. Sådan havde mange af os det efter lørdagens arrangement, hvor kendte udenlandske og danske afdøde kunstmalere via trancemedieskabet på det brasilianske medie, Florencio Anton, malede intet mindre end 14 forskellige malerier på ca. 2,5 time for øjnene af os 60 deltagere.
Det var så smuk en oplevelse, og der var en så opløftet og kærlig energi i rummet, at der ikke var noget at sige til, at flere af os måtte knibe en tåre undervejs – og bagefter.
Den åndelige verden, det åndelige liv, vores jordiske inkarnationer og vores umådelig tætte og kærlige bånd mennesker og ånder imellem er sandelig virkeligt. Vi føler os så privilegerede og er taknemmelige for at få muligheden for at opleve et så storslået medialt arbejde. TAK kære Florencio for igen at gæste os. Vi ved, at det er gensidigt, når vi siger, at det føles som at komme HJEM, når vi samles på denne måde én gang om året i Aktivhuset Olsbækken.
TAK Sonia, Annie m.fl. som bidrager stort ved Florencios besøg i Danmark. TAK for den meget store hjælp til de frivillige i Spiritismens Trossamfund: Merete, Freja, Vibeke, Linda, Mikkel og Alis for opsætning, afvikling og oprydning. Sammen får vi virkelig til at ske.

Kategorier: Arrangement