Søndag, den 26. maj åbnede vi dørene til arrangementet “Introduktion til det mentale medieskab” i Aktivhuset Olsbækken i Greve.

Så kom dagen endelig, hvor vi kunne byde 20 interesserede deltagere velkommen. Medunderviserne var aspiranterne, som er en del af vores “Akademi for åndelig læring og udvikling i det mentale medieskab”. Dagen startede med regn, lyn og torden, men gik hurtigt over i det skønneste solskin.

De 20 tilmeldte deltagere blev ved ankomst fordelt i tre grupper sammen med aspiranterne, som havde gjort sig umage med at forberede undervisning med teori og praktiske øvelser, så deltagerne foruden en introduktion til det mentale medieskab, også fik mulighed for selv at prøve kræfter med deres egne clairvoyante evner.

Det var nemlig et mål for akademiets medlemmer, at alle deltagere var der på lige vilkår, og at vi øvede os sammen som ligeværdige.

Dagen startede med, at der blev introduceret til, hvad det mentale medieskab egentlig er. Derpå blev chakraerne gennemgået og alle mediterede for at igangsætte chakra-energierne, så kommunikationen med den åndelige verden kunne gå klarere igennem. Vi åbnede op for kommunikation med den åndelige verden ved at hæve vores frekvenser, og en kanal for åndelig kontakt blev skabt ved, at de samtidig fra åndelig side sænker deres frekvenser, og vi på denne måde kan mødes på tværs af den jordiske og åndelige frekvens. Denne kommunikation sker i lys og kærlighed. Igennem dagen øvede vi os i åndekommunikation (klarsyn, klarhørelse, klarfølelse mv.), og vi brugte forskellige redskaber som hjælpemidler. Yderligere blev der introduceret til og demonstreret afdødekontakt i form af platformsdemonstration.

Efterhånden som dagen skred frem, gik vi fra hjælpemidler til, at de tilmeldte deltagere og akademiets medlemmer endte med at sidde sammen i par og videregive clairvoyante budskaber til hinanden.

Det var en dejlig dag med glade deltagere – både for akademiets medlemmer, som fik lov til at formidle, men også for de tilmeldte (medlemmer og ikke-medlemmer), der deltog på lige fod med akademiets aspiranter. Når alt kommer til alt, så er vi alle på forskellige trin i vores mentale udviklingsrejse, og vi har brug for hinanden for at udvikle os og øve os i at blive så modtagelige kanaler som muligt for den åndelige verden.

Dagen sluttede med, at vi lukkede ned for åndelig kommunikation og rundede af med en mental lukke-meditation, så alle kunne gå hjem med sanserne i ro og balance.

I løbet af dagen blev der også tid til gode snakke med ligesindede, for imens vi øver os, er det skønt at være sammen med andre mennesker, som har samme nysgerrighed og interesse for det mentale medieskab og den åndelige verden.

Det er dette, der er så vidunderligt, at vi trygt kan mødes i Spiritismens Trossamfund og tale sammen – bl.a. om, hvilke oplevelser der fik os ind på den spirituelle vej. Det er ligeledes berigende, at vi sammen kan øve os og dygtiggøre os mentalt til gavn for både mennesker og ånder.

Skrevet af Kristina Von Lillienskjold Borgen
(aspirant/medlem af Akademi for åndelig læring og udvikling i det mentale medieskab, Hold 3).

Kategorier: Arrangement