EN FANTASTISK DAG I SELSKAB MED ÅNDERNE 

I lørdags den 30. september 2023 var medlemmer og ikke-medlemmer af Spiritismens Trossamfund samlet for at modtage beskeder fra vores venner og familie fra “den anden side” (åndeverdenen).

Vi var så heldige, at nogle af aspiranterne (de mentale medier) fra Spiritismens Trossamfunds “AKADEMI FOR ÅNDELIG LÆRING OG UDVIKLING” kom og formidlede beskeder til os. Det var en eftermiddag fyldt med kærlighed og latter.

Som det plejer at være, når vi mødes i Aktivhuset Olsbækken i Greve, så var stemningen god og fyldt med kærlighed – både fra åndelig side og såmænd også fra menneskelig side.

Der var en god atmosfære og flere af os udtrykte, at vi ikke kunne forstå, at tiden var gået så hurtig, da det var tid til at runde af.

Flere nævnte også, hvor modigt det var af aspiranterne/medierne allerede at formidle budskaber til en hel forsamling.

Vi var så heldige både at modtage budskaber i plenum og i mindre grupper, hvor der var plads til at få videreformidlet beskeder via de mentale medier samt gode snakke om det spirituelle, hvilket gjorde det intimt og nærværende.

En helt fantastisk dag og mange nævnte på vej ud af døren, at det bestemt ikke var sidste gang, at de havde deltaget i et sådant arrangement.

Citat fra et ikke medlem: “Hvis jeg var skeptisk, før jeg kom, så er jeg det i hverfald ikke længere” 🙂

På billederne ses aspiranterne (de mentale medier) fra Spiritismens Trossamfunds “AKADEMI FOR ÅNDELIG LÆRING OG UDVIKLING”.

Kategorier: Arrangement