Tag med på en unik åndelig rejse, når vi byder velkommen til en inspirerende aften i hjertet af Lysets Hus i Århus. Vi er stolte af at præsentere to betydningsfulde skikkelser i den spirituelle verden, Christina Frank og Jens Johansen, grundlæggerne af det statsanerkendte Spiritismens Trossamfund.

Før deres optræden i den populære DR-dokumentar “Spiritisterne,” var Christina og Jens allerede dybt forankrede i Danmarks spirituelle landskab. Deres dedikation til at udbrede kendskabet til den åndelige verden har været en kilde til inspiration for mange. Nu inviterer vi dig til at opleve deres indsigt og dybe forståelse for spiritismen, akkumuleret gennem deres årelange erfaringer som fysisk medie, seanceleder, underviser og foredragsholder.

Kom og oplev, hvordan det åndelige kan manifestere sig i vores liv med en overbevisende og kærlig tilstedeværelse. Denne aften vil sætte en tydelig ramme om, hvordan livets dybe mysterier begynder at afdække sig og skabe forståelse og mening baseret på viden og tro.

Oplev en verden, hvor ånd og fysik forenes i en smuk samhørighed – og så vil du få indblik i, hvordan man kan blive spirituelt gift med borgerlig gyldighed eller døbt og begravet i Spiritismens Trossamfund.

Velkommen til en aften, hvor det åndelige bliver håndgribeligt og virkeligt. Dette foregår onsdag, den 29. maj kl. 19.00 2024.

Billetbestilling på www.billetto.dk (gebyr 17,00 kr.)

Link til billetkøb: https://billetto.dk/e/christina-frank-og-jens-johansen-foredrag-spiritismens-trosamfund-billetter-891488
www.spiritismenstrosamfund.dk

Kategorier: Arrangement