I Spiritismens Trossamfund er én af vores aktiviteter, at vi har et “Akademi for åndelig læring og udvikling” – både inden for det mentale medieskab og det fysiske medieskab. Læs mere herom på vores hjemmeside: Akademiet for åndelig læring og udvikling – Spiritismens Trossamfund

Akademiet er et dybdegående træningsforløb over flere moduler, hvor deltagerne har mulighed for at få praktisk hands-on erfaring og øve de to medieskabsdiscipliner sammen med andre i vores fællesskab.

Årets hold i det mentale medieskab i Akademiet er netop blevet gennemført, og i efteråret starter et nyt hold i det fysiske medieskab, som du kan nå at være med på.

Billederne her er fra lørdag, den 3. juni, hvor de studerende på medieskabsholdet inviterede os andre indenfor til en fælles trænings- og hyggedag.

Én af gæsterne skriver følgende om dagen:

“Jeg er utrolig glad for, at jeg var med, for det blev en dejlig dag i søde og sjove menneskers selskab.

Som gæster var vi skiftevis i forskellige lokaler, hvor de studerende på Akademiet forkælede os med at give klarsynsdemonstrationer, afdødekontakt, healing og clairvoyance. Alle, der havde lyst, kunne komme rundt til de forskellige studiegrupper, og så vidt jeg ved, var der bestemt ikke nogen, der takkede nej.

Fra en gæsts synspunkt, var dette en god måde at gøre det på. Som én, der ikke har det godt med at sidde for længe ad gangen, var det rart, at der ofte var anledning til at strække benene.

Der var lagt gode pauser ind, hvilket også var nødvendigt, for der blev virkelig arbejdet intensivt med samarbejdet mellem vores åndevenner og de studerende på Akademiet. Der var mange afdøde, der gerne ville igennem med hilsner til os.

3 gange ledte René som underviser os igennem en skøn meditation, der var afstemt i forhold til dét sted, vi var nået til i dagens plan. For mit eget vedkommende var det godt og effektivt at slutte af med en grundig nedlukning og grounding, for der var taget meget ind i løbet af dagen.

I pauserne talte jeg med nogle af de andre gæster om den gode energi og stemning, der altid er, når Spiritismens Trossamfund afholder et arrangement. Vi var i Aktivhuset Olsbækken i Greve, tæt på stranden og vandet, hvilket er de smukkeste kulisser, når åbne og nysgerrige sjæle mødes.

Som det sidste, satte vi os i en stor cirkel i plenum, og ordet var frit. Der var stor ros til medierne (de studerende), som havde udviklet sig rigtig meget på kort tid. De var tydeligvis også godt trætte. Det må have været spændende for dem at stille sig op foran et publikum til klarsynsdemonstrationerne, men de gjorde det alle så godt.

Leah Cecilie Holbek og Renée Jagd som undervisere på Akademiet havde lavet et spændende og velfungerende program.

Én gæst sagde, at det var fantastisk, hvad man kan få for pengene i Spiritismens Trossamfund af stor værdi. Og jeg er enig – udover det officielle program, var der også en personlig læring, og den gode energi havde leveret healing til alle.

Det var med en skøn fornemmelse, at vi gæster gik derfra. Kroppen og hjernen var træt, men samtidig følte vi os løftet og høj på glæde og samvær.

Jeg følte mig også taknemmelig for, endnu engang, at have været vidne til det samarbejde, der er mellem ånder og mennesker. Det tror jeg aldrig, at jeg får nok af.”

Kategorier: Arrangement