Bjørn og Freja sagde “JA” til hinanden ved deres spiritistiske vielse, som fandt sted på en langdysse (ca. 4000 år gammel gravhøj) på Langeland i næsten eventyrlige omgivelser. 

Brudeparret havde inviteret 40 af deres nærmeste familie og venner til at være sammen om at fejre deres kærlighed og kommende rejse som ægtepar. 

Under formødet havde Freja og Bjørn med Spiritismens Formidler, Jens Johansen, aftalt, at deres gode veninde skulle tilføre brylluppet en shamanistisk ceremoni, hvilket havde en særlig betydning for brudeparret at få indkluderet. Det var også et særligt ønske for brudeparret, at deres kære afdøde ved navn blev budt velkommen under vielsen, så vi kunne være næsten fuldtallig af familie og venner fra både jordisk og åndelig side.

Brudeparret udtaler selv følgende om deres bryllup: “Vi er så enormt taknemmelige over, at vi fik lige præcis det bryllupsritual, vi have drømt om. Det kunne kun lade sig gøre på grund af den åbenhed og imødekommenhed som vi blev mødt med hos Spiritismens Trossamfund, og især Jens. Han formidlede vielsen så smukt og jordnært, og inddrog de elementer, som havde speciel betydning for os, samtidig med det spiritistiske. Vi kunne ikke være lykkeligere!”

Er du nysgerrig på at få en spiritistisk vielse, og hvordan I kan give den jeres personlige islæt, så ring til os og få en snak, eller læs mere om vielsesritualet på: www.spiritismenstrossamfund.dk/vielse-bryllup

Living Heart Sanctuary - Frejas Sal, v/Talasi Janinna
Kategorier: Vielse