Lørdag den 7. maj afholdtes der træningsdag i clairvoyance (mentalt medieskab) med fuldt hus af nysgerrige og lærelystne medlemmer, og med Leah Holbek fra Spiritismens Trossamfund som eminent underviser.

For flere medlemmer var det første gang, de deltog i et arrangement i Spiritismens Trossamfund, andre havde været der en enkelt eller to gange, og få havde været der en del gange før. Største parten havde kun lidt øvelse i clairvoyance, men alle var ivrige for at lære. 
 
Som altid var der en dejlig og tryg atmosfære. Både pga. rammerne i Olsbækken, men især pga. energien, der var blandt deltagerne og fra underviser Leah Holbek, som formåede at formidle, støtte og guide, på en tryg og udviklende måde. Leah “kastede” kursisterne ud, både hvor de kunne bunde, og hvor det blev udfordrende i de forskellige mentale øvelser, og hun var der til at guide og hjælpe, når der var behov.
 
Leah formår at vise deltageren tiltro til, at de kan. Også når de selv tvivler og ikke kan forstå at tolke de informationer, de får fra de åndelige vejledere. Indimellem kan det jo være svært som nybegynder at koble hjernen fra og ikke søge/tænke efter løsninger, når man sidder over for en anden person og skal videregive informationer, men som dagen skred frem fik man troen på sig selv og flere og flere aha-oplevelser i de forskellige øvelser. Det var både spændende for den udøvende og den modtagende person.
 
Det var en fornøjelse at opleve, hvordan deltagerne var med til at skabe spændende dialoger omkring deres udvikling inden for det mentale medieskab, som der især var tid til i pauserne. Solen skinnede og himlen var blå, så frokosten kunne nydes udenfor med hinanden.
 
Det var en helt igennem dejlig, lærerig, spændende og hyggelig dag, og de 7,5 time, som arrangementet varede, fløj afsted. Der skal nok blive rift om pladserne fremover til de næste undervisningsarrangementer! 🤩

Kategorier: Clairvoyance