TAK for i går – for en yderst dejlig dag i samvær med både mennesker og ånder.

EN STOR TAK til de to medier og clairvoyante, Malene Bendtsen og Chila Yunai, som stillede deres lyse væsen og dygtige mediale og clairvoyante evner til rådighed for medlemmerne.

Mange ånder gav via medierne brugbare og kærlige beskeder til deres kære, som var mødt op i går i håbet om netop at høre fra nogle af deres familiemedlemmer og venner, som er gået over på den anden side. Og jo, det må vi sige kom til at ske.

Vi synes, det er så fint, at forskellige medier og clairvoyante kan skiftes til at komme her i Spiritismens Trossamfund – hvad enten de er “gamle i gårde” eller er under uddannelse, og at de gør det frivilligt, når nu lejligheden byder sig. 

TAK til jer kære medlemmer, som var med til at skabe en vidunderlig, glad, lys, kærlig og god energi på dagen. Det gør både åndernes og mediernes arbejde MEGET bedre at arbejde i.

Næste arrangement afholdes 1. november, og vi offentliggør snart, hvad dagens program mon byder på. Én ting tør vi dog allerede godt afsløre: Det har noget med ånder og mennesker at gøre! 

Kontaktoplysninger på Malene Bendtsen:
“Jeg tilbyder clairvoyance og afdødekontakt i lyse og venlige lokaler på adressen Skovledet 113A i Hillerød onsdage aftener eller søndage efter aftale. Jeg kan kontaktes på e-mail malene@spirituelrejse.dk. Læs mere på min Facebook side: www.facebook.com/spirituelrejse

Kontaktoplysninger på Chila Yunai:
“Jeg tilbyder clairvoyance, afdødekontakt og karmasitting samt spirituel farverådgivning i et lyst og venligt lokale i min praksis i hjertet af Roskilde hver torsdag og fredage efter aftale. Jeg kan kontaktes på telefon 31 15 80 40 eller på e-mail mail@chilayunai.dk.
Læs mere på www.chilayunai.dk”