“Det var vigtigt for os, at når vi skulle giftes, skulle det være noget, der gav mening for os, og hvor kærligheden var den store fællesnævner. Vi fik en hel fantastisk kærlighedsdag og rejsen dertil sammen med Jens og Christina var lige så fantastisk.

Vi ville gerne sprede ringe i vandet af kærlighed og lys ved vores gæster, og det lykkedes til fulde.

Vi vil gerne takke Jens for en hel vidunderlig tale og vielse som gik lige i hjertet på os og bestemt også vores gæster, som fik en anden oplevelse af, hvad kærlighed og åndeverdenen er. Jens, af hjertet tak for dig.”

Disse ord kommer fra det helt vidunderlige brudepar, Wendy og Morten, som blev spiritistisk viet i naturens skønne omgivelser i pragtfulde Jylland.

Hver eneste vielse, som vi får æren af at udføre i Spiritismens Trossamfund, er en himmelsk oplevelse; lige fra første samtale med brudeparret til selve øjeblikket, hvor de to parter siger “JA” til hinanden.

Det er en sand glæde at opleve nærværet fra jordisk og åndelig side med alle gæsterne, der er samlet for at fejre to elskende sjæle i to jordiske kroppe, hvor fællesnævneren er KÆRLIGHED.
Kategorier: Vielse