Der blev fældet tårer, og der var masser af sommerfugle i maven; store smil på læberne og så meget kærlighed til stede, da Danmarkshistoriens første spiritistiske vielse med borgerlig gyldighed blev foretaget i Nordsjælland.

Ægteparret ville oprindelig have haft et kirkebryllup, men skæbnen ville det åbenbart således, at COVID-19 satte en stopper for de oprindelige planer. Brudeparret kendte ikke til muligheden for at blive viet af en Spiritismens Formidler fra Spiritismens Trossamfund, så da en fælles ven bragte muligheden op, gik det ellers stærkt med bryllupsplanlægningen af en spiritistisk vielse.

Vielsen blev foretaget i brudeparrets skønne have med udsyn over Øresund og en fuldmåne, der i horisonten strålede gradvist mere og mere om kap med brudeparrets og gæsternes glæde.

Der er ingen tvivl om, at vielsen blev helt særlig på mange måder og utrolig smuk. Det var Spiritismens Formidler, Jens Johansen, der forestod vielsen, og vi kan roligt sige, at med rigeligt med sommerfugle i maven og god forberedelse med sig, blev det en meget stor ære at vie parret blandt familien og venner – fra både jordisk og åndelig side. 

Er du nysgerrig på vores spiritistiske vielse, og hvordan du – ligesom brudeparret – tilfører bryllupet personlige islæt, så læs mere om dette og selve vielsesritualet på:  www.spiritismenstrossamfund.dk/vielse-bryllup

Kategorier: Vielse