Det var med stor spænding, at vi skulle afholde det allerførste hold indenfor fysisk medieskab i Akademiet for åndelige læring og udvikling.

Spændingen blev transformeret til en vidunderlig nysgerrighed blandt deltagerne, der sugede viden til sig og stillede undersøgende spørgsmål til, hvordan den fysisk kontakt mellem ånder og mennesker kan foregå – og hvorfor!

De ni engagerede deltagerere blev undervist i det fysiske medieskabs historie; vigtige grundlæggende elementer for fysisk åndekontakt; vilkårene fra åndelig side, som man skal være bekendt med for at opnå en stabil, ægte, god og kærlig forbindelse mellem vores to verdener; og den  kemi og de metoder, som ånderne benytter sig af for at skabe fysisk masse og synlige fænomener for mennesker.

Den første weekend af i alt fire læringsdage, indeholdt også hands-on erfaring med, hvordan et seancerum kan opbygges, idet der er mange forhold at tage hensyn til for at skabe det bedste arbejdsrum for ånder og mennesker. Vi sluttede af med at lave en prøve-seance, for at få indsigt i, hvordan en seance ledes; hvordan man som deltagere samarbejder og skaber harmoni; hvordan lys- og lydforhold skal være, og hvordan det er at sidde i et kabinet, som er det aflukke, hvor ånderne trygt kan arbejde med mediet og uddrage de bestanddele, der er nødvendige for at synliggøre sig i seancerummet, som vitterlig fungerer som åndernes laboratorie på Jorden.

Vi glæder os allerede til sidste læringsweekend i januar!

PS: Der kommer et Hold 2 i løbet af efteråret 2023, men der er endnu ikke åbent for tilmelding.