Endnu en gang lagde Aktivhuset Olsbækken rammer til et spændende arrangement om spiritismen og kontakten til åndeverdenen. Det sted er altså bare fantastisk, når solen skinner som sølv i havet og giver os en imponerende udsigt.

Der var nu ikke megen tid til at kigge ud af vinduerne eller holde pauser, for Jens og Christina havde meget på hjerte ved dette foredrag, der handlede om det fysiske medieskab. Med udgangspunkt i deres eget cirkelarbejde fortalte Jens og Christina levende om samarbejdet med den åndelige verden og ikke mindst med alle de gamle, danske kendte spiritister, som nu fra den anden side lader budskaber og viden gå videre til os og den cirkel, de hjælper. 

Der var mange gode spørgsmål fra de omkring 30 deltagere, som denne søndag var mødt op. Og flere var nye i trossamfundet. Velkommen til jer! Vi håber, at I har lyst at deltage i mange flere arrangementer de kommende år. 

Eftermiddagen igennem var der masser af gode historier og erfaringer fra cirkelarbejdet – og enkelte deltagere havde også selv erfaring med cirkelarbejdet og kunne supplere oplægget.

Dagen blev rundet af med lydafspilninger med trancetale gennem mediet Jens (vores formand), hvor man tydeligt kunne høre ånden Walters stemme.

Husk at der på hjemmesiden ligger køreplaner for cirkelarbejde, hvis nogle skulle have lyst at prøve at danne en cirkel. Der var i hvert fald flere, der havde lyst til at prøve at sidde i en cirkel på et tidspunkt. Men det var gennem foredraget også meget klart, at det kræver arbejde, fokus og vedholdenhed, hvis cirkelarbejdet skal være givtigt for os på jorden og for ånderne.

Tak for en rigtig god dag til alle, og TAK til alle jer, der hjalp til på dagen.

Vær opmærksom på de mange spændende arrangementer over foråret/sommeren. Se mere i kalenderen på hjemmesiden!