24. marts 2019
I dag, da vi var 30 engagerede, veloplagte og nysgerrige medlemmer fra hhv. trossamfundet og foreningen Spiritismens Danmark, oplevede vi tilstedeværelsen af en særlig lys og intens åndelig energi. Det var helt vidunderligt.

Vi startede med den vanlige guidede meditation, som gik over i et guidet møde sin åndelige vejleder. Det var særligt at opleve den intense energi og ikke mindst mødet med sin åndelige vejleder, som størstedelen af medlemmerne fik mulighed for at opleve. Det var formanden mediet Jens Johansen der stod for denne øvelse.

Efterfølgende gennemgik vi kort, hvad det mentale medieskab går ud på; hvordan det praktiseres, hvordan vi af vores åndelige vejledere og afdøde hjælpes i udøvelsen af medieskabet, om Livskildens tilstedeværelse m.v. Vi talte om indholdet i de 5 Hovedpunkter .

Herefter delte vi os op i tre arbejdsgrupper, hvori vi arbejdede med afdødekontakt, clairvoyance og psykometri. Det var Lene Hurup, der fra jordisk side vejledte medlemmerne i afdødekontakt. Sanne Henriksen vejledte i clairvoyance-øvelser, og Dion Licht Jensen forestod psykometri-øvelserne. Tusinde tak for jeres store og frivillige indsats! ?

Inden vi gik hjem, lukkede vi ned for vores mentale evner/åbning ved hjælp af en guidet teknik samt tale/bøn til vores åndelige hjælpere, afdøde og til Livskilden/Gud.

Vi er meget taknemmelige og priser os lykkelige for, at disse kærlige møder mellem ånder og mennesker fandt sted i dag ??

TAK til alle deltagere i dag – både fra jordisk og åndelig side for en berigende og lærerig dag.

Øvelser i afdødekontakt
Psykometri-øvelser
Clairvoyance-øvelser
Øvelser i afdødekontakt
Aktivhuset Olsbækken er som balsam for sjæl, sind og krop
Psykometri-øvelser
Øvelser i afdødekontakt
Clairvoyance-øvelser
Kategorier: Indlæg

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder