30. september 2018
I dag var vi på eventyr, idet vi udforskede og udfoldede os i at samarbejde og kommunikere fysisk med vores åndevenner i et prøvesetup i form af en fysisk seance.

Vi startede dagens workshop i det fysiske medieskab med at drøfte, hvordan og hvorledes vi kan forbinde den åndelige og jordiske verden i et fysisk møde, hvor vi ser, taler og mærker ånder, som materialiserer sig fysisk foran os. Dette afprøvede vi efterfølgende i det nævnte prøvesetup, og det var tydeligt at mærke åndernes dejlige og nærværende tilstedeværelse, samtidig med at vi så, at ånden Henrik Bonne (som har bygget og boet i vores foreningshus Olsbækken) viste sig i det små foran os. Han markerede sin tilstedeværelse ved bankelyde.

Det er særligt at mødes fysisk på denne måde, og vi er taknemmelige og føler os priviligerede at opleve det lys og den åndelige styrke, som vores besøgende fra den åndelige verden kommer med til os.

Vi afsluttede dagen med at tale om forskellige fysiske fænomener, og hvordan man kommer godt igang med at arbejde med det fysiske medieskab. Bestyrelsen afspillede optagelser af åndestemmer for at videregive de budskaber, som der fra åndelige side er givet os i denne uge.

Hjertelig TAK til alle de tilstedeværende i dag – både fra jordisk og åndelig side. Vores møde og samarbejde er vitterlig enestående og berigende ❤️

Kategorier: Indlæg

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder