Vi har modtaget følgende interessante oplevelse og efterlysning, som tilsyneladende har kunnet kurere ordblindhed.

Hej. Jeg efterspørger lidt info. Er jeres forening samme som “Spiritisterne” var i sin tid? Jeg blev behandlet for ordblindhed hos et ægtepar via. Spiritisterne i sin tid.

Jeg taler en del med forskellige personer, der døjer med ordblindhed. Det var bestemte lyde, man skulle lytte til over en periode. Men findes denne mulighed stadigvæk, hvis man vil anbefale andre det? Jeg håber, at I måske kan hjælpe mig.

Bedste hilsener M. A.

 

Og så kommer spørgsmålet til dig derude i Danmark: Kender du noget til denne metode – og hvor det praktiseres/tilbydes? Så skriv endelig til os på dialog@spiritismen.dk, så vi kan videreformidle dette til alle interesserede.

Tak ??

Kategorier: Indlæg

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder