Det er altid dejligt, når nysgerrige unge mennesker ønsker at vide mere om Spiritismens Trossamfund. I april 2022 hjalp vi to elevgrupper på Vesterbro i København med interviews til deres podcasts.

Eleverne, som går i 8. klasse, fik i 1. uge af april til opgave at undersøge forskellige trosretninger under temaet: “Religion og tro”. De to grupper af elever, som interviewede os, havde forberedt gode spørgsmål såsom: “Hvad er forskellen på en ånd og en sjæl? Hvordan er det at være et medie? Hvordan vi kom til troen på det åndelige, og hvordan kan man kommunikere med den åndelige verden?

Deres lærer havde lavet en regel om, at de to grupper, som havde valgt at arbejde med spiritisme, ikke måtte interviewe den samme person. Dette betød, at én gruppe talte med Christina Frank online og den anden med Merle Beck & Mediet Jens Johansen fysisk på skolen. Det var en succes. Det fungerede super godt.

Tak til de skønne 8. klasse elever!

OBS: Hvis I kender nogle skoler, der vil have besøg og lære mere om vores arbejde med det åndelige, så stiller vi gerne op og fortæller og svarer på spørgsmål. ❤️ Kontakt os på: dialog@spiritismenstrossamfund.dk for yderligere info.


Lyt til de spændende podcasts her:

https://soundcloud.com/borneuni/spiritisme

https://m.soundcloud.com/borneuni/andernes-verden

Kategorier: Podcast