Hjertevarm spiritistisk bisættelse/begravelse
Det er en kærlighedserklæring at planlægge en spiritistisk begravelse/bisættelse, selvom det også er en sorgfuld tid, når man mister én af sine kære. Derfor er det også vigtigt at samarbejde med en bedemand med hjertet på det rette sted, som selv er spirituel og deler vores syn på, at vi både siger ”farvel”, men samtidig også ”på glædelig gensyn”, når vi bisætter/begraver vores kære afdøde.

Vi mødtes derfor i dag med Helle Albek, som er en Anstændig Bedemand, for at drøfte, hvordan vi sammen sikrer et godt forløb ved en spiritistisk begravelse/bisættelse for dig, som ønsker at benytte denne mulighed i Spiritismens Trossamfund.

Døden vedkommer os alle, og som vi alt andet lige kommer til at forholde os til flere gange i vores liv. Døden er ikke tabu, men en naturlig del af livet. Derfor var det også inspirerende at tale om, at det kan være givende at tage stilling og italesætte sine ”sidste ønsker”.

Helle Albek har et brugbart skema hertil på sin hjemmeside, hvor du også kan læse mere om, hvorledes du kan tilrettelægge din kærlighedserklæring: www.anstaendigbedemand.dk

I juli måned tilrettelagde vi den allerførste spiritistiske bisættelse sammen, hvilket der er blevet skrevet en avisartikel omkring. Avisen ses til højre i billedet, og du kan læse artiklen her: www.rnn.dk/…/lokal-bedemand-tilbyder-nu
Spirituel bedemand Helle Albek Spiritismens Trossamfund

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder