I dag – den 26. februar 2024 – er fejringens dag, idet vores podcast kanal “Oplysning til Bedre Spiritualitet” fylder 1 år.

Tænk, at der allerede er gået ÉT HELT ÅR siden, at vores podcast-ansvarlig Gitte Vilsøe Jensen tog teten med at få produceret og lanceret de første podcasts i Spiritismens Trossamfund.

8 podcasts kan allerede tilgås gratis på vores hjemmeside, så lyt endelig med her: www.spiritismenstrossamfund.dk/podcast/
…og mange flere er godt på vej 😉

Der var derfor flag, 1-års lys i kagen og blomster i Gitte Vilsøe Jensens hjemmestudie i dag. STORT TILLYKKE og rigtig godt gået…!

Gitte beskriver selv festdagen og året, der gik, således:

“Jeg har mødt mange dejlige mennesker… Jeg har hørt rørende, sjove og forunderlige fortællinger om helt almindelige liv… Jeg har lært en masse om teknik, optagelse og redigering og ikke mindst har jeg lært, at man kan meget, når man er stædig og vedholdende.

Tiden, jeg har investeret, er kommet tusindfold tilbage i form af et vidunderligt netværk, en personlig læring om mange og meget – samt følelsen af at bidrage med noget godt, på en sjov og underholdende måde.

Til fejring af podcastens 2. år har jeg allerede gjort mig den erfaring, at jeg skal vælge et mindre stykke kage. 

Og så er jeg ellers klar til, hvad fremtiden bringer. Flere idéer er i støbeskeen og bliver forhåbentlig til gode afsnit, men det vil være en kæmpe inspirationskilde, hvis I har lyst til at skrive til os hvilke emner, I synes, at der kunne være interessante at tage op i podcasten.”

Mail: dialog@spiritismenstrossamfund.dk
Kategorier: Podcast