Sikke en STOR gave at være samlet i Aktivhuset Olsbækken lørdag den 8. oktober i enestående selskab med vores medlemmer, åndevenner og de to pragtfulde mentale medier: Chila Yunai og Malene Bendtsen.

Arrangementet omhandlede ”Klarsynsdemonstration, afdødekontakt og clairvoyance”, hvor vi fik besøg af Chila og Malene, som frivilligt stillede sig til rådighed for den åndelige verden – til glæde for os medlemmer og vores kære åndevenner. Chila og Malene formidlede på bedste vis hilsner, beskeder og budskaber fra vores kære afdøde, guider og hjælpere i den åndelige verden til os deltagere. Dette var meget hjerteligt, og vi er dybt taknemlige for, at alt dette kan lade sig gøre.

Det var en storslået dag – og vi vil gerne sige hjertelig TAK til alle jer, som deltog. Flere af jer har kørt langt for at mødes, og det sætter vi også stor pris på. Det unikke ved vores trossamfund er, at det er et mødested, hvor vi samles for at lære, for at udvikle os, for at opnå indsigter, dele erfaringer og blive inspireret af hinanden – og samtidig øve os i at kommunikere med den åndelige verden.

Du kan derfor allerede nu holde øje med, hvad vi har på kalenderen i det nye år her på vores hjemmeside: www.spiritismenstrossamfund.dk/aar-2023/

Eftersom dette årlige arrangement er så stor en succes, har vi besluttet at afholde det to gange næste år med Malene og Chila, så hold endelig løbende øje med kalenderen.

Hvis du ikke kan vente indtil da, så kan du kontakte Chila her: https://chilayunai.dk/… og Malene her: www.facebook.com/spirituelrejse/

Kategorier: Arrangement